Andorra Skimo 2019: la travessa dels refugis
Dissabte 23 de febrer del 2019 - Diumenge 24 de febrer del 2019
Naturlandia cota 2000, Sant Julià de Lòria, Canillo, Encamp, Ordino

L’Andorra Skimo: la travessa dels refugis continua ampliant el seu programa de curses i en la 4a edició inclourà una prova reservada exclusivament als participants júnior i cadet; es tracta de la Skimo 2, amb un recorregut de 14 km entre l'aparcament de Sorteny i l’estació d’esquí d’Ordino-Arcalís. La segona novetat d’enguany és la Skimo 4, que, amb un recorregut de 40 km, sortirà de l’estació d’esquí de Grau Roig per acabar a la d’Ordino-Arcalís.

Les altres dues curses són les conegudes Skimo 6 i Skimo 10. La Skimo 6 manté el recorregut de 30 km d’anys anteriors, amb sortida a Naturlandia i arribada a Grau Roig, passant per sis refugis d’alta muntanya i per indrets tan emblemàtics de la geografia d’Andorra com l’estany de la Nou, el de l’Illa i la vall del Madriu (Patrimoni Natural de la Humanitat segons la UNESCO). La Skimo 10, que es disputa en dues etapes i té un total de 70 km, surt de Naturlandia i acaba a Grau Roig en la primera etapa, i torna a sortir d’aquest sector de Grandvalira per finalitzar la segona etapa a Ordino-Arcalís.

L’Andorra Skimo: la travessa dels refugis recupera l’esperit de les curses de muntanya i ha esdevingut un referent per a tots els muntanyencs, tant professionals com aficionats, que practiquen la disciplina. Per respectar aquesta filosofia, la participació en totes les curses només es pot fer en equips de dues o tres persones. La prova puntua per a la Copa d’Andorra d’Asquí de Muntanya.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
VSL Sports
info@viusenselimits.com
Tel.: (+376) 810 005

Naturlandia cota 2000

Ampliar mapa

Més informació
www.skimo6.com/ca/