'MODA'
Dimarts, 1 d'agost del 2017 - Diumenge, 24 de setembre del 2017
Sant Julià de Lòria

Ja es pot visitar al Museu del Tabac la nova exposició temporal "MODA", una mostra fotogràfica de l'arquitecte Ricard Lobo i Sastre.

L’objectiu de la mostra fotogràfica "MODA" és exposar els diferents estats del procés de preparació i exhibició de la creativitat dels diversos professionals com és el del disseny del vestit i dels complements; l’acurat, delicat i radical tractament dels elements del cos humà. És un procés on el “tempo” és fugaç. Les escenes tenen una vida efímera: és qüestió de segons captar la imatge volguda que configuri la pròpia visió de la bellesa en l’univers i parar-ho en el temps de la captació de la fotografia. La imatge ha de provocar les pròpies sensacions a cada un dels observadors, alhora que els convidi a l’imaginari de la imatge absent i als instants anteriors i posteriors de la seva plasmació, retornant-l'hi el seu moviment.

Ricard Lobo i Sastre (Barcelona 1955). És arquitecte per l’Escola d’Arquitectura de Barcelona. Ha estat president del Centre d’Estudis de l’Alt Urgell, membre de la Comissió d’Urbanisme de la Val d’Aran i cap de Premsa Gràfica a la Subseu de la Seu d'Urgell dels Jocs Olímpics Barcelona’92. Fou Delegat al Pirineu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i membre de la Comissió Assessora d’Auviatge del Conselh Generau d’Aran. Té 10 premis de fotografia i ha publicat diversos llibres. Ha fet exposicions individuals i col·lectives a Catalunya i Andorra.

 

 

Lloc: Museu del Tabac

Horari d’hivern (de setembre a juny):

De dimarts a divendres, de les 9 a les 19 h (última visita a les 18 h)
Dissabtes, de les 10 a les 20 h (última visita a les 18.30 h)
Diumenges, de les 10 a les 14.30 h (última visita a les 13 h)
Dilluns tancat

Horari d'estiu (juliol i agost):

De dimarts a dissabte, de les 9 a les 20 h (última visita a les 18.30 h)
Diumenges, de les 9 a les 14.30 h (última visita a les 13 h)
Dilluns tancat


Ampliar mapa
L'entrada √©s gratu√Įta