Camí de les esglésies solidàries, visita guiada
Dissabte 15 d'agost del 2020
9.30 h
Plaça Laurèdia, Sant Julià de Lòria

Recorregut que s’inicia a l’església de St. Julià i St. Germà per descobrir els mosaics d’art litúrgic, plens de llum i color, realitzats pel sacerdot jesuïta, teòleg, escriptor i artista d’art religiós l’eslovè Marko Ivan Rupnik, anomenat el “Miquel Angelo” del segle XXI.

Se segueix amb l’església de Sant Serni de Nagol perquè és, sens dubte, un dels temples romànics més excepcionals que pots veure en tots els Pirineus. La perfecció del seu entorn natural i la seva peculiar ubicació a sobre del poble ofereixen un espectacle increïble de bellesa serena a tots aquells que s’apropin fins aquí.

I la ruta acaba al Santuari de la Mare de Déu de Canòlich, patrona de Sant Julià de Lòria, que està situada en un entorn natural de gran bellesa, rodejada del bosc de Canòlich i d’unes vistes espectaculars, ens permet viure de prop l’espiritualitat d’aquest espai únic, que busca potenciar la generositat i la capacitat de compartir entre totes lespersones que s’hi apropen.


Hora:
9.30 h

Plaça Laurèdia


Preu: 5 € · 2,50 € amb el carnet jove · Gratuït per als menors de 10 anys (els diners recaptats aniran íntegrament a Càritas Sant Julià per al rebost solidari)
Oficina de Turisme de Sant Julià de Lòria, tel. 744 045.

Més informació


Organitza
Comú de Sant Julià de Lòria