'L'últim crit'
Diumenge, 21 de maig del 2017
Sant Julià de Lòria

Els intèrprets són usuaris de la Fundació Arrels (gent que viu o ha viscut al carrer), treballadors i voluntaris de la fundació i actors professionals.

La pel·lícula comença amb la persecució de la Jessica Luna –l’actriu Carlota Olcina–, una noia del Raval que vol ser actriu. Presenciem la seva desaparició en mans d’un desconegut, i a continuació assistim als interrogatoris de tots els sospitosos, a càrrec de l’experimentat inspector Arturo Flores i del seu ajudant Oswaldo. La noia és molt popular al barri, ningú s’explica qui volia fer-la desaparèixer, o pitjor encara, matar-la, i el cas es complica. Hi ha massa incògnites i no hi ha proves suficients que inculpin ningú. 

A l’obra de teatre, on l’acció transcorre durant les festes del barri on resideixen la Jessica i els sospitosos, es mostra la resolució del misteri. L’inspector i el seu ajudant irrompen en la celebració, i van desmuntant els sospitosos un a un, descobrint els seus draps bruts fins desvetllar el veritable culpable.

Un plantejament molt a l’estil d’Agatha Christie, però molt més canalla.


Direcció:
Ivana Miño 
Repartiment: Carlota Olcina, Martí Ruiz, David Piñol, Jesús Marcos, Coral Maestre, Amparo Roldán, Juan Carlos González, Imma Fuentes, Jordi Baqués, Enric Molina, Dani Callís, Laia Vila, José Mª Erustes, Ton Gjekaj, Cristina Vidal i Nano Sepúlveda
Amb la col·laboració de: Agnès Marquès, Marta Marco, Pep Cruz, Quim Masferrer, Roger Coma, Ramon Pujol


L’obra, que s’emmarca en els actes organitzats pel Comú de Sant Julià de Lòria, la Fundació Arrels i el Museu del Tabac per donar visibilitat a la realitat de les persones sense sostre, va acompanyada per l’exposició Vides inacabades de Samantha Bosque que es presenta del 5 d’abril al 26 de maig al Museu del Tabac.

Hora:
A les 18 h

Lloc: Auditori Rocafort

Ampliar mapa
Entrada: 10 ‚ā¨


Venda d'entrades a:
Centre Cultural i de Congressos Lauredià
Plaça de la Germandat, 4-5-6
Tel.: + 376 744 044
Sant Julià de Lòria
o bé a: www.morabanc.ad/entrades
Més informació
Àrea de Cultura del Comú de Sant Julià de Lòria
Telèfon 744 044

Organitza
Com√ļ de Sant Juli√† de L√≤ria i la Fundaci√≥ Arrels

Col·labora
Museu del Tabac