'Crims'

Dimarts 7 de febrer del 2023
A les 19 h
Centre de Congressos d'Andorra la Vella, Andorra la Vella

Entrada lliure

El director del programa, el conegut periodista Carles Porta, i la directora de continguts i experta en tribunals i informació policial a Catalunya, Anna Punsí, seran els encarregats d'explicar com es realitza "Crims" que té dos formats: radiofònic i televisiu.

Detallaran alguns dels casos més impactants que han desenvolupat al programa com el de la noia de Portbou; el crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona o el cas Jubany, entre d'altres.

Explicaran com tracten la informació de successos i com han aconseguit ser líders d'audiència tant en televisió com en ràdio i en podcast.

Carles Porta és un veterà periodista especialitzat en successos i temes judicials amb més de 30 anys de trajectòria professional, primer a les terres de Lleida i posteriorment a Barcelona. Ha format part de l'equip del programa de reportatges 30 Minuts de la televisió pública catalana on va seguir el cas dels crims de Tor sobre els quals va publicar l'exitós llibre "Tor: tretze cases i tres morts".

Des del 2019 dirigeix el programa "Crims" primer a Catalunya Ràdio i seguidament a TV3, aconseguint un gran èxit d'audiència.

Anna Punsí ha estat vint anys a la SER, especialitzada en informació policial i tribunals, destacant en casos com els atemptats de la Rambla de Barcelona del 2017. Des del 2021 forma part de l'equip de producció de "Crims", del què és la directora de continguts. En aquesta etapa destaca el seu treball d'investigació per esbrinar la identitat de l'anomenada 'Noia de Porbou', un cas sense resoldre després de trenta anys i que ha tingut la seva versió en llibre.

A les 19 h

Centre de Congressos d'Andorra la Vella

Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra

ET POT INTERESSAR

Xerrada 'Miracles i sanació'

07/06/2023
A les 19.30 h

Hotel Roc Blanc, Escaldes-Engordany

Xerrada: 'Ioga facial. L'eina per combatre l’estrès'

05/06/2023
A les 19.30 h

Hotel Roc Blanc, Escaldes-Engordany

CONCERT DE CAMBRA

04/06/2023
12 H

Teatre Comunal, Andorra la Vella

RECITAL FINAL D'ARNAU GALLARDO RIBERAYGUA

04/06/2023
18 H

Teatre Comunal, Andorra la Vella

ClàssicAnd · Jurassic Park

04/06/2023
A les 21 h

Parc Central, Andorra la Vella