Qui som

www.agenda.ad és el web oficial que conté la informació sobre l’activitat cultural que programen (o hi participen) els set comuns del Principat i el Govern d’Andorra, a més de les activitats de les associacions, de les entitats, de les fundacions, etc. que hi col·laboren. És el punt de referència per a la gent d’Andorra i d'arreu del món que vol informar-se sobre els concerts, les conferències, les representacions teatrals i tota l’activitat de caràcter cultural que ocorre al nostre país. A més, permet localitzar ràpidament informació pràctica per facilitar l’accés i l’assistència als actes programats i altres enllaços d’interès per complementar la informació.

Els departaments encarregats de la cultura dels set comuns del Principat d’Andorra així com el Departament de Promoció Cultural i Política Lingüística del Ministeri de Cultura són els responsables de la gestió dels continguts d’aquest portal i del manteniment de les seccions, l’actualitat i les eines (cercadors, subscripcions, etc.).

Cada departament que produeix continguts per al portal www.agenda.ad és responsable de l'exactitud i de la vigència de les seves pròpies informacions.

Govern d’Andorra
Ministeri de Cultura
Departament de Promoció Cultural i Política Lingüística

Telèfon: +(376) 875708