Avís legal

www.agenda.ad és un domini d’Internet de titularitat compartida entre el Ministeri de Cultura del Govern d’Andorra i els departaments de Cultura del Comú de Canillo, el Comú d’Encamp, el Comú d’Ordino, el Comú de la Massana, el Comú d’Andorra la Vella, el Comú de Sant Julià de Lòria i el Comú d’Escaldes-Engordany.

L’accés a aquest lloc web i a la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, us recomanem que llegiu atentament el contingut d’aquest avís si voleu accedir i utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des d’aquest web.

L’usuari, per mitjà de les diverses àrees que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació, utilitzar una sèrie d’aplicacions i adreçar comunicacions.

La informació continguda en aquest web ha estat elaborada i supervisada pels encarregats dels departaments de Cultura dels set comuns i per l’encarregat del Ministeri d’Educació i Joventut i l’encarregat del Ministeri de Cultura del Govern d’Andorra. La bústia de contacte del web té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, puguin derivar-se responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.

Política de privacitat

Protecció de dades personals

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa que totes les dades de caràcter personal que faciliti l’usuari a través de les pàgines Agenda, Contacta i Fòrum s’envien directament a una bústia de correu electrònic gestionada pels membres del Departament de Cultura i s’enregistren en un fitxer amb la finalitat de tenir un control sobre les peticions dels usuaris i sobre les seves opinions respecte a les qüestions aparegudes al fòrum. La introducció i el registre de dades personals per part de l’usuari implica l’acceptació i l’autorització expressa al Departament de Cultura per recollir i incorporar als fitxers respectius i per tractar aquestes dades personals i conservar-les durant un període de 5 anys. Les dades personals recollides només es tractaran amb la finalitat expressada i sempre amb el consentiment de l’usuari. En tot cas, l’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació mitjançant un correu electrònic a l’adreça agenda@andorra.ad. Tant el responsable del tractament com els qui intervinguin en qualsevol fase del tractament, a l’empara de l’autorització conferida per l’usuari, es comprometen expressament a adoptar els nivells de protecció i les mesures necessàries de tipus tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i n’evitin l’alteració, el mal ús, la pèrdua, el tractament i l’accés no autoritzat.

Recollida de dades estadístiques

Únicament, amb la finalitat d’oferir-vos un millor servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar-ne l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites i també l’activitat i la freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web i per controlar-ne concretament el funcionament tècnic, i es cancel·len immediatament després d’elaborar-les.

No s’utilitzen galetes per adquirir dades personals identificatives de l‘usuari ni se n’enregistren les adreces IP.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a altres pàgines web.

Política d’ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les condicions següents:
El Govern d’Andorra i el Comú de Canillo, el Comú d’Encamp, el Comú d’Ordino, el Comú de la Massana, el Comú d’Andorra la Vella, el Comú de Sant Julià de Lòria i el Comú d’Escaldes-Engordany no són responsables dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi; tampoc es fan responsables de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’aquestes administracions.
Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i dels arxius que es poden descarregar del web, i no n’és permès l’ús comercial. Tampoc no és permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquest lloc web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a altres pàgines web.

Govern d’Andorra
Ministeri de Cultura
Departament de Promoció Cultural i Política Lingüística
Edifici administratiu del Govern
Prat de la Creu, 62-64
AD500 Andorra la Vella
Tel.: 00376 875 700
A/e: agenda@andorra.ad

Comú de Canillo, Comú d’Encamp, Comú d’Ordino, Comú de la Massana, Comú d’Andorra la Vella, Comú de Sant Julià de Lòria i Comú d’Escaldes-Engordany