'Cinema i turisme: un binomi d’èxit. Andorra, un plató cinematogràfic en construcció'
Dijous 23 de maig del 2019
A les 19:30 h
ArtHotel, Andorra la Vella
Ponents: Dr. Eugèni Osácar (Director de Recerca Universitat de Barcelona) i Edu Ruano (Productor de Independent Club)

'Cinema i turisme: un binomi d’èxit. Andorra, un plató cinematogràfic en construcció'

El turisme cinematogràfic és un dels que més ha crescut en els darrers 10 anys. 80 milions de turistes* escullen el seu destí després de veure’l aparèixer en una pel·lícula o en una sèrie.

Racons d’Andorra com el coll d’Ordino, la Rabassa o la carretera d’Arcalís han servit de teló de fons per a produccions com Nieve negra, Félix (Movistar+) o d’espots publicitaris de prestigioses marques internacionals com Porsche i Coca-Cola.  

Andorra disposa d’uns atractius i d’uns recursos privilegiats per a la rebuda de produccions internacionals però, avui, els treu poc rendiment. Queda molta feina per fer. És necessari treballar des de diferents fronts per esdevenir un pol d’atracció d’aquestes grans produccions que generen  beneficis importants allà on roden. Des d’incentivar el diàleg entre la indústria i el sector turístic del país, fins a crear incentius fiscals atractius passant per donar facilitats a l’hora de gestionar la logística que suposa l’arribada d’un rodatge.

Us convidem a  parlar d'un nou motor econòmic encara per engegar. Exposarem la situació d’Andorra i analitzarem quins són els passos a seguir perquè esdevingui una realitat. Descobrirem les possibilitats i els casos d'èxit per fer d’Andorra un país de pel·lícula.


Persones que hi actuen o hi intervenen:
Ull Nu Festival Audiovisual d'Andorra

Hora:
A les 19:30 h

ArtHotel
C. Prat de la Creu, 15 - 25
AD500 Andorra la Vella
Tel.: (+376) 760 303
Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Organitza
Ull Nu Festival Audiovisual d'Andorra