'La cultura no s'atura'
Dimarts 1 de desembre del 2020 - Diumenge 28 de febrer del 2021
Per tot el Principat, Andorra la Vella

El projecte La cultura no s’atura és un programa d’activitats culturals que engloba tots els sectors (musical, editorial, d’arts plàstiques i d’audiovisuals, i d’arts escèniques), per contribuir a dinamitzar la vida cultural andorrana i per donar un suport decidit i efectiu als diversos sectors culturals, greument afectats per la crisi sanitària de la covid-19.

Un gran nombre d'activitats també es difondran en directe, a través del canal de Youtube de l'AgendaADper a les persones que a causa de la reducció de l’aforament, o per malaltia o confinament, no hi puguin assistir personalment, i també per al cas d’algunes activitats que no poden ser presencials, com les inauguracions a les galeries d’art. Per saber quins actes es retransmetran en línia, consulteu-ho aquí al web dins de la mateixa activitat

Al web de l'AgendaAD trobareu tota la programació. D'actes, n'hi ha de gratuïts i de pagament, però sempre caldrà accedir a l'espectacle amb entrada.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisició de dos entrades per operació. El mateix dia l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.


Les entrades es poden adquirir a través de l'enllaç que trobareu en cada activitat o des del web del Ministeri de Cultura.

El dimarts 1 de desembre s'activaran la reserva i la compra d'entrades. 

NOTA: Les activitats tindran lloc amb el seguiment estricte de les mesures de protecció establertes pel Ministeri de Salut en cada moment. 

Per tot el Principat


Accés a les activitats amb reserva prèvia i compra d'entrades en línia a través d'aquest mateix enllaç o del web del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad). Places limitades.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisició de dos entrades per operació.
El mateix dia de l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.

El dimarts 1 de desembre s'activaran la reserva i la compra d'entrades.


Més informació
cultura@govern.ad

Patrocina
Govern d'Andorra · Comú de Canillo · Comú d'Encamp · Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Comú d'Andorra la Vella · Comú de Sant Julià de Lòria

Col·labora
Cinemes Illa · Art al Set Galeria · Taranmana · Art Areté · Mama Maria