'La cultura no s'atura' COMPRAR

Del dimarts 30 de novembre del 2021 fins al dijous 31 de març del 2022
Per tot el Principat, Andorra la Vella

El projecte La cultura no s’atura és un programa d’activitats culturals que engloba tots els sectors (musical, editorial, d’arts plàstiques, audiovisuals i d’arts escèniques), per contribuir a dinamitzar la vida cultural andorrana i per donar un suport decidit i efectiu als diversos sectors culturals.

Al web de l'AgendaAD trobareu tota la programació. D'actes, n'hi ha de gratuïts i de pagament, però sempre caldrà accedir a l'espectacle amb entrada.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat. El mateix dia l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.


Les entrades es poden adquirir a través de l'enllaç que trobareu en cada activitat o des del web del Ministeri de Cultura.

NOTA: Les activitats tindran lloc amb el seguiment estricte de les mesures de protecció establertes pel Ministeri de Salut en cada moment. 

Per tot el Principat

Accés a les activitats amb reserva prèvia i compra d'entrades en línia a través d'aquest mateix enllaç o del web del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad). Places limitades.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisició de dos entrades per operació.
El mateix dia de l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.

El dimarts 1 de desembre s'activaran la reserva i la compra d'entrades.

cultura@govern.ad

Govern d'Andorra · Comú de Canillo · Comú d'Encamp · Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Comú d'Andorra la Vella · Comú de Sant Julià de Lòria · Comú d'Escaldes-Engordany

Cinemes Illa

ET POT INTERESSAR

Setmana de la Creativitat

25/04/2024
a partir de les 15 h

Centre Cultural La Llacuna, Andorra la Vella

Setmana de la Creativitat

25/04/2024
a partir de les 19.30 h

Cap del Carrer, Andorra la Vella

Setmana de la Creativitat

25/04/2024
a partir de les 20.15 h

Plaça Guillemó, Andorra la Vella