Estrena d’“Awake”, d’Alfons Casal, i projecció de curtmetratges
Dimarts 29 de desembre del 2020
A les 20 h
Teatre Comunal, Andorra la Vella

Estrena a Andorra del curtmetratge Awake, d’Alfons Casal, i mostra d'alguns dels projectes audiovisuals amb segell andorrà més destacats dels darrers anys. La projecció anirà acompanyada d’un col·loqui posterior amb els realitzadors.


"Awake", d'Alfons Casal (Estrena) – Ficció / 10’

Una nit d'alcohol, sexe i drogues no desitjades acabarà despertant una història tèrbola que un home creia morta i enterrada. Literalment. Neo-noir, món oníric i feminisme es donen la mà en aquest thriller psicològic.


"Hysteriofunk - FORMA", d'Isak Férriz – Videoclip / 10’

FORMA, el Video-Disc és un curtmetratge musical dels temes del 4rt disc d’Hysteriofunk. Una producció de RUPERT Films, amb Carles Gilabert i Javier Beltrán com a actors protagonistes.


"Altaveu jove", d'Hèctor Romance – Documental / 15’

7 realitats d'una mateixa situació. Els joves expliquen les seves vivències sobre com han viscut el confinament durant la crisi sanitària de la COVID-19 i com els ha afectat en el seu dia a dia.


"Ominira - Barbatus", d'Èric Rossell – Videoclip / 4’

Barbatus és un ésser antropomòrfic d’alta muntanya -l’última de les seves espècies- que ha sobreviscut a la degradació imparable del seu hàbitat natural. Amb molta frustració, ha d’afrontar l’últim dia de la seva existència i acceptar la seva pròpia extinció, sense esperança.


"Toni González Manresa", d'Eva Viaplana i Hector Mas – Documental / 9’

El Toni va tenir un accident que el va deixar cec i sense la mà dreta. A partir d'aquell moment es va començar a interessar més profundament per l'artesania.

 

Hora:
A les 20 h

Teatre Comunal

Ampliar mapa
Activitat gratuïta però cal treure entrada · Places limitades

Accés a les activitats amb reserva prèvia i compra d'entrades en línia a través d'aquest mateix enllaç o del web del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad). Places limitades.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisició de dos entrades per operació.
El mateix dia de l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.Més informació
cultura@govern.ad

Patrocina
Govern d'Andorra · Comú de Canillo · Comú d'Encamp · Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Comú d'Andorra la Vella · Comú de Sant Julià de Lòria

Col·labora
Cinemes Illa · Art al Set Galeria · Taranmana · Art Areté · Mama Maria