“Buscant els andosins” · Dia internacional dels museus
Dilluns 13 de maig del 2019 - Diumenge 26 de maig del 2019
Per tot el Principat, Andorra la Vella

“Buscant els andosins” és el títol del joc de pistes organitzat pels museus i equipaments culturals andorrans amb motiu de la Jornada internacional dels museus 2019.

El joc té com a objectiu descobrir una manifestació artística amagada, i farà viatjar els concursants a través del temps a partir de diversos llocs relacionats amb el patrimoni i la història d’Andorra.

L’activitat es durà a terme entre els dies 13 de maig, a les deu del matí, i el 26 de maig, a les dotze de la nit, i s’hi podrà jugar de manera lliure durant aquest període.

Les persones interessades s’hi han d’inscriure per correu electrònic a area.museus@govern.ad, amb el títol “Buscant els andosins”, fins al dilluns 13 de maig a les nou del matí.

Un cop inscrites rebran un correu electrònic amb el material bàsic per participar-hi: un mapa amb les ubicacions que hauran de superar marcades de manera genèrica, les instruccions que hauan de seguir i el punt d’inici del joc.

Si els concursants acaben el joc a temps, rebran una recompensa.

Les persones que hi vulguin participar ho podran fer individualment o en grups de fins a quatre membres. L’activitat és completament gratuïta i està oberta a un públic de totes les edats.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Inscripcions per correu electrònic amb el títol “Buscant els andosins”, fins al dilluns 13 de maig a les nou del matí.

Per tot el Principat


Activitat gratuïta

Organitza
Govern d'Andorra