Visita guiada nocturna Andorra la Vella. Festival de llum i color

Dimecres 26 d'octubre del 2022
A les 19 h
Plaça de la Rotonda, Andorra la Vella

Taquilla inversa

Veniu a gaudir d'Andorra la Vella quan enfosqueix. En el marc d'un agradable passeig per la parròquia que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color contribuint a alegrar considerablement els nostres sentits.

Explorem el centre històric, part de les seves escultures, monuments i l'arquitectura d'avantguarda on la il·luminació juga un paper preponderant. Els ensenyem a jugar i gaudir de la llum i recrear les emocions de la integració de l'entorn en l'espai que explorem junts.


Els hi mostrem la bellesa del nostre entorn combinant el ric patrimoni natural, cultural, històric, artístic, escultòric i arquitectònic amb la màgia que suposa la seva interacció i el ressalt que desencadena la llum quan la foscor ens envaeix. Descobrim una Andorra diferent caracteritzada per la dinàmica que li donen els llums a la nit, però al mateix temps amb la pau i tranquil·litat necessària en hores de repòs.

Contemplem l'esplendor de l'anomenat "diàleg etern". Admirem i interpretem el seu simbolisme tant al Principat d'Andorra com en l'àmbit internacional, i el relacionem amb la importància i al mateix temps l'esperança d'un futur d'un petit gran país ple de pau i harmonia. Vinguin a viure-ho amb nosaltres. Es quedaran gratament sorpresos.

Aprendran a apreciar la parròquia amb altres ulls i a explorar-la en el marc d'un festival de llum i color que ressalten el seu llegat. Vinguin a conèixer i viure els secrets que li ofereix la nit, una nit plena de llum, color, històries i anècdotes.

Ens agrada establir un diàleg amb els participants que ens acompanyen, intercanviar coneixements i, al mateix temps, poder aprendre els uns dels altres.

La nostra intenció és passar una bona estona junts i generar una experiència que estem segurs es convertirà en inoblidable. No se la perdin, els hi encantarà. Els hi esperem!

Ens agrada dir que la visita guiada és preeminent, i que la fem amb orgull, passió i amor per aquesta terra i per estimació a la seva gent i als participants que ens hi acompanyen.

Punt de trobada a la Plaça de la Rotonda, al costat de l’escultura de Dalí.

Es requereix inscripció prèvia i un nombre mínim de participants.

Català / Castellà / Anglès / Francès / contacteu-nos per a altres idiomes

AndorraFreeTour@gmail.com
Telèfon / Whatsapp: +376 384 708
www.AndorraFreeWalkingTour.com

A les 19 h

Plaça de la Rotonda

ET POT INTERESSAR

MINA DE FERRO DE LLORTS

29/03/2024 - 31/03/2024
De les 9:30h a les 17:30h (última visita comença a les 17h)

Mina de Llorts, Ordino

COMPRAR

64a. Temporada de Teatre - "Conspiranoia"

21/03/2024
a les 20.30 h

Teatre Comunal, Andorra la Vella

COMPRAR

Les races humanes no existeixen... Aleshores, per què existeix el racisme?

20/03/2024
A les 19.30 h

Centre Cultural La Llacuna, Andorra la Vella

12è Congrés mundial de turisme de neu, muntanya i benestar

20/03/2024 - 22/03/2024

Centre de Congressos d'Andorra la Vella, Andorra la Vella

Trobada del Club de lectura musical: 'Música de cámara', de Rosa Regàs, a càrrec de David Sanz

19/03/2024
A les 19.30 h

Biblioteca Pública del Govern, Andorra la Vella