Visites guiades per Andorra la Vella
Dimecres 26 de febrer del 2020 - Diumenge 1 de març del 2020
A les 10.30 h i a les 17.30 h
Diversos llocs de la parròquia, Andorra la Vella

Visitem d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. En el nostre punt de trobada comencem explicant i analitzant l’escultura La noblesse du temps del geni Salvador Dalí, que la majoria de gent desconeix. Fem referència al patrimoni cultural, natural i artístic que trobem al llarg de l’acurat recorregut que hem escollit.

Comentem nombroses curiositats de les quals no ens havíem adonat o no sabíem el significat, malgrat haver-hi passat potser moltes vegades. De vegades veiem estàtues, arbres i pedres, cases o simplement edificis vells o moderns, però no sabem per què són allà. Durant la interessant visita guiada ens esforcem a donar-los vida explicant-ne la història i el significat, que molta gent ignora. El nostre objectiu és aconseguir posar-los en relleu i donar-los la importància que es mereixen.

Ens agrada establir un diàleg amb els participants que ens acompanyen i, al mateix temps, poder aprendre els uns dels altres.

La nostra intenció és passar una bona estona junts i crear una experiència que esperem que es converteixi en inoblidable. No us ho perdeu, us encantarà. N’estem segurs. Us hi esperem!

Ens agrada dir que la visita guiada és preeminent, i que la fem amb orgull, passió i amor per aquesta terra i per estimació a la gent que ens hi acompanya.

Punt de trobada al costat de l'escultura de Dalí a la Plaça de la Rotonda.

Idioma:
Català/castellà/obert a altres llengües

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:

AndorraFreeTour@gmail.com

+376 384 708 (WhatsApp)Hora:
A les 10.30 h i a les 17.30 h

Diversos llocs de la parròquia


Taquilla inversa

Més informació

AndorraFreeTour@gmail.com

+376 384 708 (WhatsApp)Organitza
Andorra Free Tours (AFWT)