Concert de guitarra SEDA a càrrec de Silvia Nogales

Dijous 7 de març del 2024
A les 21 h
Teatre Comunal, Andorra la Vella

Activitat gratuïta

En el marc del Dia Internacional de la Dona, l'Ambaixada d'Espanya a Andorra i l'Extensió a Andorra de l'Institut Cervantes de Toulouse, en col·laboració amb el Comú d'Andorra la Vella, organitzen el concert de guitarra SEDA, a càrrec de l'artista Silvia Nogales Barrios, que tindrà lloc al Teatre Comunal d'Andorra la Vella el dijous 7 de març de 2024, a les 21.00 hores.

Després d'una trajectòria destacada com a creadora d'espectacles i concerts interdisciplinaris que l'han portat a ser convidada en festivals d'Espanya, Itàlia, Xile o Argentina, Silvia Nogales s'embarca en el seu projecte més personal: SEDA.

De nou es recolza en la seva guitarra i crea sota la fusió d'estils i disciplines un viatge únic i sensorial a través de la història i la música de diferents dones del món.

"SEDA és tot allò capaç d'eriçar-nos la pell i inundar el nostre cap de pensaments i records. Un viatge a través de les llums i les ombres, de l'experiència vital d'una dona anònima que podria ser qualsevol de nosaltres. Ella recorre el món en el seu particular viacrucis i trena el seu camí per diferents països en analogia a la Ruta de la Seda, cercant entre la seva història i la d'altres dones la catarsi final".

Els animem a descobrir, sentir i experimentar aquest viatge evocador sota la música original de grans compositores, entre les quals destaquen Claudia Montero, guanyadora de quatre Grammys, la també llorejada Clarice Assad o la israeliana Anna Segal, magníficament interpretades per la guitarra de Silvia NogalesL'esdeveniment es completa amb les animacions creades per Elisa Martínez, la narració de la història per part de l'actriu Esther Acevedo i la fantàstica escenografia d'Alessio Meloni, premi MAX.

L'àlbum SEDA ha rebut la medalla de plata en els prestigiosos Global Music Awards, el premi Gala al millor àlbum de clàssica, va estar present en la fase "For Your Consideration" dels Latin Grammy 2022, i ha estat objecte de magnífiques ressenyes amb valoració de cinc estrelles per les revistes musicals Ritmo i Melómano.

Castellà

+376 800 030 o emb.andorra@maec.es


Guitarra de Silvia Nogales. L’esdeveniment es completa amb les animacions creades per Elisa Martínez, la narració de la història per part de l’actriu Esther Acevedo i la fantàstica escenografia d’Alessio Meloni, premi MAX.

A les 21 h

Teatre Comunal

+376 800 030 o emb.andorra@maec.es

Ambaixada d'Espanya

Extensió a Andorra de l'Institut Cervantes de Toulouse

ET POT INTERESSAR

Concert de la coral Carol En Musique

04/05/2024
A les 12 h

Espai Columba, Andorra la Vella

Setmana de la Creativitat

22/04/2024
a partir de les 15 h

Centre Cultural La Llacuna, Andorra la Vella

Setmana de la Creativitat

22/04/2024
a partir de les 18 h

Teatre Comunal, Andorra la Vella

Presentació de la revista Àgora núm. 36

22/04/2024
De les 19.30 h a les 20.30 h

Centre Cultural La Llacuna, Andorra la Vella

Concert de Primavera

21/04/2024
A les 12h

Església parroquial d'Ordino, Ordino

Fira d'Abril Laurediana

20/04/2024 - 21/04/2024
Dissabte de 11.30 h a les 24 h i diumenge de 11.30 h a les 19 h

Plaça de la Germandat, Sant Julià de Lòria