Pèrgola Piano Jazz - Lucía Rey (piano)

Dijous 19 de juliol del 2018
20.30 h
Andorra Park Hotel, Andorra la Vella

El preu únic de sopar i concert és de 55 €, i de 70 € la nit de Stefano Bollani. Places limitades

Cicle de concerts Pèrgola Piano Jazz

Un any més, i ja és tradició, els dijous d’estiu omplen de jazz la Pèrgola de l’Andorra Park Hotel. De piano jazz, concretament. 

Enguany, La Pèrgola Piano Jazz vincula la poesia i el jazz, i dóna visibilitat als poetes d’Andorra que s’inspiren en el jazz. Són els encarregats de seleccionar la música que s'escoltarà durant el sopar previ al concert.


Lucía Rey (piano)
Poeta: Joan Margarit. DJ: MarkCooker

Lucía Rey és una pianista i compositora sortida del Real Conservatorio de Música de Madrid. El 2005 va rebre una beca per especialitzar-se en piano llatí i jazz a l'Instituto Superior de Artes de Cuba i, més tard, al Brooklyn Conservatory of Music i a The Collective School of Music, on va tenir com a professors a Bruce Barth, Barry Harris i Bob Quaranta. Allà va compartir escenari amb nombrosos artistes de l’escena novaiorquesa.

Ha treballat com a pianista, teclista i cover de direcció musical als espectacles de la Gran Vía madrilenya Hoy no me puedo levantar i A quién le importa, i actualment forma part de la Compañía Somosdanza i col·labora amb altres músics internacionals al projecte The Catzz. Malgrat la seva joventut, la pianista està cridada a colpejar amb força el panorama jazzístic liderant el seu propi projecte, Lucía Rey Trio.

El concert que oferirà a la Pèrgola estarà compost per temes del seu darrer àlbum, Reflexión, un disc mestís on regalima la varietat d’influències que l’artista ha anat recollint al llarg de la seva carrera, combinats amb peces capitals de la història del jazz interpretades amb la visió rica en matisos que la caracteritza. 

Reserves:
Tel. +376 877 779
rrpp.park@andorraparkhotel.com

20.30 h

Andorra Park Hotel
Carrer les Canals, 24
AD500 Andorra la Vella

Andorra Park Hotel

ET POT INTERESSAR

Vespres musicals a la terrassa del Roc Blanc

21/12/2023
De 19.15 h a 21.15 h

Hotel Roc Blanc, Escaldes-Engordany

Vespres musicals a la terrassa del Roc Blanc

14/12/2023
De 19.15 h a 21.15 h

Hotel Roc Blanc, Escaldes-Engordany

Taller creatiu per connectar amb valors i emocions

16/10/2023 - 11/12/2023
De 20 a 22 h

Ingeni Coworking Europa, Andorra la Vella