Cicle de concerts al Palau de Gel d'Andorra

Diumenge 19 de desembre del 2021
De les 16 h a les 20.30 h
Palau de Gel d'Andorra, Canillo

Activitat gratuïta

A les 16 h: GREEN NOTE és un duo acústic de jazz i bossa nova format per la Marta Verdes a la veu i l’Eduard Cabrera a la guitarra. Dins del seu repertori podeu trobar composicions pròpies alternades amb versions de les cançons més conegudes del jazz i la bossa nova, interpretades amb el segell personal del duo. Han actuat en diferents esdeveniments del país, com ara en el Jambo Street Music, el Tast Music de la Massana i Ordino, la Nit de Copes al Centre Històric d’Andorra la Vella i en altres escenaris del Principat. En la darrera edició del Concurs de Música d’Autor de la Fada Ignorant el jurat va donar una menció especial al seu tema “Que la mar es porti bé”; gràcies a això van actuar en directe al programa “Becaris” de RTVA.

A les 17.30 h: MESSING WITH THE KEYS duet de piano i harmònica, format per Carles Alsina i Eduard Arquer. El duet interpreta versions de jazz clàssic, blues, bugui-bugui, de Ray Charles a Fats Waller i Nat King Cole, amb alguna incursió al country swing al més pur estil Moon Mullican, Floyd Cramer amb pinzellades de Jerry Lee Lewis.

A les 19 h: THE CAVALIERE TRIO és un trio inspirat en les petites formacions del jazz i del swing de les dècades dels 40, 50 i 60, en què el piano i les dolces melodies del saxo acompanyen la veu. Amb l’elegància i l’exquisidesa són les senyes d’identitat de la banda. The Cavaliere ofereix un ampli repertori que viatja des del swing i la bossa nova a la cançó italiana i el rock-and-roll. Des de Nàpols a Chicago i des de Las Vegas a Salvador de Bahia, The Cavaliere ofereix elegància, festa i bon gust. En el repertori que proposen per a Canillo afegiran nadales amb jazz i swing.

Places limitades. Invitacions disponibles al Palau de Gel per a les grades o entrada de pagament a la pista amb lloguer de material per patinar gaudint de la música.

Palau de Gel d'Andorra
800 840

Comú de Canillo
753 624

L'aforament, per tal de respectar les mesures de seguretat per evitar la propagació de la covid-19, serà limitat

De les 16 h a les 20.30 h

Palau de Gel d'Andorra

Comú de Canillo

ET POT INTERESSAR

Vespres musicals a la terrassa del Roc Blanc

21/12/2023
De 19.15 h a 21.15 h

Hotel Roc Blanc, Escaldes-Engordany

TEATRE INFANTIL NADALENC "LLUM DEL FANALET"

16/12/2023
A les 17 h

Auditori del Palau de Gel d'Andorra, Canillo

CONTACONTES "Contes amb gust de torrons"

15/12/2023
A les 17.30h

Biblioteca de Canillo, Canillo

Vespres musicals a la terrassa del Roc Blanc

14/12/2023
De 19.15 h a 21.15 h

Hotel Roc Blanc, Escaldes-Engordany