CICLE DE CONCERTS AL PALAU DE GEL DIUMENGE 19 DE DESEMBRE DE LES 16H A LES 20.30H

Diumenge 19 de desembre del 2021
De les 16h a les 20h30
Palau de Gel d'Andorra, Canillo

Activitat gratuïta

A les 16h: GREEN NOTE  és un duo acústic de jazz-bossa nova format per la Marta Verdes a la veu i l’Eduard Cabrera a la guitarra. Dins del seu repertori podeu trobar composicions pròpies alternades amb versions de les cançons més conegudes del jazz i la bossa nova interpretades amb el segell personal del duo. Han actuat en diferents esdeveniments del país com el Jambo Street Music, el Tast Music de La Massana i Ordino, la Nit de Copes al Centre Històric d’Andorra la Vella i altres escenaris del Principat. En la darrera edició del Concurs de Música d’Autor de la Fada Ignorant el jurat va donar una menció especial al seu tema “Que la mar es porti bé”; gràcies a això van actuar en directe al programa “Becaris” de RTVA.

A les 17.30h: MESSING WITH THE KEYS duet de piano i harmònica, format per Carles Alsina i Eduard Arquer. El duet interpreta versions de jazz clàssic, blues, boogie- woogie, de Ray Charles a Fats Waller i Nat King Cole, amb alguna incursió al country swing al més pur estil Moon Mullican, Floyd Cramer amb pinzellades de Jerry Lee Lewis.

A les 19h:CAVALIERE TRIO The Cavaliere és un trio inspirat en les petites formacions del jazz i del swing de les dècades dels 40, 50 i 60, on el piano i les dolces melodies del saxo acompanyen la veu. Amb l’elegància i l’exquisidesa com a les nostres senyes d’identitat, The Cavaliere ens ofereix un ampli repertori que viatja des del Swing i la Bossa nova a la cançó italiana i el Rock’n’Roll. Des de Nàpols a Chicago i des de Las Vegas a Salvador de Bahia, The Cavaliere ofereix elegància, festa i bon gust per a les vostres vetllades. En el repertori que proposen per Canillo, afegiran Nadales amb jazz i swing.


Places limitades. Invitacions disponibles al Palau de Gel per a les grades o entrada de pagament a la pista amb lloguer de material per patinar gaudint de la música.

PALAU DE GEL 800 840
COMÚ DE CANILLO 753 624

L'aforament, per tal de respectar les mesures de seguretat per evitar la propagació de la covid-19, serà limitat

De les 16h a les 20h30

Palau de Gel d'Andorra

Comú de Canillo