Cicle de concerts al Palau de Gel d'Andorra

Dissabte 18 de desembre del 2021
De 16 h a 20.30 h
Palau de Gel d'Andorra, Canillo

Cicle de concerts a la pista del Palau de Gel

A les 16 h
: JAMP, grup que fa versions pròpies i versions rock-pop de tots els temps. L’Amparo és la vocalista principal i el Jonhy s’encarrega de la instrumentació, ja sigui guitarra, piano, ukelele, baix o veu. Una àmplia varietat d’actuacions en diferents punts del país i de l’estranger els avala. Busquen arribar al cor de la gent ja sigui rient o ficant la pell de gallina. La participació del públic és essencial en les seves actuacions ja que ens agrada la interactuació.

A les 17.30 h: EFECTO PIGMALIÓN, duet compost pel gran professional Sleepy, un dels pianistes més polifacètics, reconeguts i professionals del Principat, amb més de 20 anys d’experiència en la música! I per l’Alys Paramá, una jove veu, no tan coneguda, però sens dubte una veu molt especial que arriba amb força per quedar-se i fer-se escoltar! Ofereixen un repertori en què cada cançó és escollida molt acuradament, interpreten temes d’estil pop, indie, soul, country, etc., amb pinzellades pròpies de melancolia, que faran posar-nos la pell de gallina.

A les 19 h: SWING GIRLS. Les Swing Girls han triat un format que ens endinsa en altres èpoques, en què el gènere musical va ser un compendi de filosofia i art, ja que la proposta ens trasllada a un repertori d’èxits amb el punt de partida als anys 50 i acaba amb els més recents, després de repassar diverses dècades. Amb tres veus meravelloses, una conjunció mil·limètrica i uns registres absolutament educats, les Swing Girls ens faran gaudir d’una música que enganxa des del primer compàs. La posada en escena és espectacular, amb una indumentària original, una rèplica exacta de la moda femenina dels anys 50 que no només destaca per la seva feminitat, sinó també per la seva elegància.


Places limitades. Invitacions disponibles al Palau de Gel per a les grades o entrada de pagament a la pista amb lloguer de material per patinar tot gaudint de la música.

Comú de Canillo
753 624

Palau de Gel
800 840

L'aforament, per tal de respectar les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19, serà limitat.

De 16 h a 20.30 h

Palau de Gel d'Andorra

Comú de Canillo

ET POT INTERESSAR

CONCERT DE CAMBRA

04/06/2023
12 H

Teatre Comunal, Andorra la Vella

RECITAL FINAL D'ARNAU GALLARDO RIBERAYGUA

04/06/2023
18 H

Teatre Comunal, Andorra la Vella

ClàssicAnd · Jurassic Park

04/06/2023
A les 21 h

Parc Central, Andorra la Vella