Activitat infantil "El quinto de les lletres", al Pas de la Casa
Dijous 24 d'octubre del 2019
A les 18 h
Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

La Biblioteca comunal del Pas de la Casa organitza, amb motiu del Dia internacional de les biblioteques, una activitat titulada 'El quinto de les lletres', adreçada a infants de 6 a 10 anys.

L'activitat és una variant del bingo de tota la vida però pensat per reconèixer i per aprendre les lletres. A més, els encertants de línia o cartó s'enduran petits obsequis.

Hora:
A les 18 h

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704
Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 856 787
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp