Activitat infantil "Sonadons", a Encamp
Dissabte 9 de novembre del 2019
A les 11 h
Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

La Biblioteca Comunal d'Encamp organitza l'activitat infantil "Sonadons", un projecte pioner que consisteix en una sèrie de tallers que es realitzen per difondre i apropar la música als més petits del nostre país.

L'activitat està adreçada a un públic familiar amb nens de 0 a 3 anys.

a partir de les 12 hores tindrà lloc un altre taller adreçat a infants més grans, que també podran gaudir de l'experiència del "Sonadons".

Hora:
A les 11 h

Biblioteca Comunal d'Encamp

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 732 704.
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp