Contacontes "La màgia del Pare Noel", a Encamp
Dilluns 17 de desembre del 2018
A les 18 h
Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

La Biblioteca Comunal d'Encamp organitza, el pròxim dilluns 17 de desembre, a partir de les 18 hores, una nova sessió de contacontes.

En aquesta ocasió, Vanessa Silva explicarà als infants el conte La màgia del Pare Noel, una història que narra com la Mar coneixia molt bé el Pare Noel. Els seus pares li havien explicat contes en què sortia. Però no l’havia vist mai de prop. 

Els contes expliquen que hi ha poques persones que l’hagin vist. Viatja una sola nit a l’any, la de Nadal, i quan tothom dorm.

Vols saber com acaba el conte?

Doncs t'esperem a la Biblioteca!

Hora:
A les 18 h

Biblioteca Comunal d'Encamp

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.

Trobareu tota la informació a l'agenda de la web (pàgina principal) o aquí.

A més, a partir d'ara ja pots accedir al nou blog que la Biblioteca ha creat perquè puguis informar-te de les darreres novetats organitzades i perquè hi participis directament amb els teus comentaris i valoracions. No t'ho perdis, entra-hi!

Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 700Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 732 704.
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp