Inscripcions obertes per a les activitats de Pasqua de les àrees de Jovent d’Encamp i del Pas de la Casa
Dilluns 15 d'abril del 2019 - Divendres 26 d'abril del 2019
PIJ - Punt d'Informació Juvenil, Encamp

El Departament de Joventut i Esports del Comú d’Encamp ha donat a conèixer les activitats preparades per a les vacances escolars de Pasqua, que es realitzaran del 15 al 18 i del 23 al 26 d'abril a Encamp, i del 15 al 19 i del 22 al 26 d'abril al Pas de la Casa, i que estan adreçades a infants entre els 6 i els 12 anys.

A Encamp, les activitats es desenvoluparan a l'Alberg de la Baronia la primera setmana, i a l'Àrea de Jovent la segona. Ambdós espais es transformaran en l'escola de màgia i encanteris de Hogwarts, on cada dia els infants es distribuiran entre les cases de Gryffindor, Slytheryn, Hufflepuff i Ravenclaw i hauran de complir amb un programa d'activitats i missions màgiques, que despertaran la seva creativitat i que els ajudaran a desenvolupar la seva imaginació.

Pel que fa al Pas de la Casa, l’Àrea de Jovent ha preparat una sèrie d’activitats amb la temàtica de Pasqua com a fil conductor. Els infants faran tallers, sortides i jocs temàtics. A més, l’Àrea de Jovent també estarà oberta els dies festius (divendres 19 i dilluns 22 d'abril).

Les places són limitades i el preu de la setmana és de 77 euros els 4 dies a Encamp, amb un descompte del 10% amb el carnet del club Piolet i com a usuari de l’Àrea de dia, i amb un 20% de descompte per al segon germà. Pel que fa a les activitats del Pas de la Casa, en oferir-se també els dies festius, el preu serà de 88 euros els 5 dies, i s'aplicaran els mateixos descomptes.
Les inscripcions s’han de formalitzar a la recepció dels centres esportius comunals.

PIJ - Punt d'Informació Juvenil
Punt d’Informació Juvenil
Departament de Joventut i Esports
Comú d’Encamp
C/ de la Valireta, núm. 5, baixos
AD 200 Encamp 
Telèfons: (+376) 834 972 (+376) 732 700
Ampliar mapa

Més informació
Àrea de Jovent d'Encamp
Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp
       
Tel.: +376 834 333                                                          
complex@encamp.ad

Organitza
Comú d'Encamp