Taller de 'découpage' per a adults, al Pas de la Casa
Dimarts 17 de desembre del 2019
A les 20 h
Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

La Biblioteca Comunal del Pas de la Casa organitza el taller "Découpage" per a adults, que anirà a càrrec d'Isabel Requena.

L'activitat consistirà a realitzar un detall ben original per a les festes de Nadal realitzat a partir del "découpage", una tècnica manual decorativa en què s'utilitzen papers impresos o teles per enganxar-los sobre diverses superfícies (fusta, plàstic, ceràmica...) i que en acabat se li dona un acabat de vernís.

L'activitat, tot i ser gratuïta, necessita una inscripció obligatòria que s'ha de realitzar a la recepció de la Biblioteca. Els assistents només caldrà que aportin les seves idees, perquè el material el facilita l'organització.

Hora:
A les 20 h

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704
Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 856 787
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp