Exposició fotogràfica 'Integrats'

Del dilluns 4 de desembre del 2023 fins al dijous 14 de desembre del 2023
Sala d'exposicions de l'Oficina de Turisme del Pas de la Casa, Encamp

Activitat gratuïta

El Grup de Folklore Casa de Portugal, amb la col·laboració del Comú d'Encamp, presenta l'exposició fotogràfica 'Integrats', un recull de 14 instantànies fetes en indrets emblemàtics de les set parròquies.

Les 14 imatges exposades estan fetes per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho i integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins el patrimoni arquitectònic del Principat d'Andorra, adequant la vestimenta a cada una de les escenes recreades en l'espai que el patrimoni andorrà hi proporciona. En l'exposició es mostren dos espais de cada parròquia, destacant els coneguts i no tan coneguts pels ciutadans i els visitants.

El treball fotogràfic s'acompanya també d'un documental amb producció i arranjaments musicals a càrrec de Marc Medeiros Carvalho, que recopila fragments de vídeos realitzats durant les sessions fotogràfiques i testimonis de personalitats de les set parròquies que han volgut donar el seu punt de vista sobre aquest treball cultural i integrador. 

Aquesta iniciativa sorgeix del conjunt d'activitats culturals programades pel Grup Folklore Casa de Portugal amb motiu de la celebració del 25è aniversari de l'entitat. La trajectòria del grup ha portat els membres a difondre el patrimoni andorrà alhora que comparteixen les seves tradicions, sense perdre les arrels, la identitat i mantenint i promocionant la cultura popular dels seus avantpassats. 

Sala d'exposicions de l'Oficina de Turisme del Pas de la Casa

Departament de Cultura d'Encamp
Tel. (+376) 731 490
www.comuencamp.ad

ET POT INTERESSAR

Cia. Txo Titelles: 'Cotó'

16/12/2023
A les 17 h i a les 18.30 h

Teatre Comunal, Andorra la Vella

COMPRAR

Musical infantil 'Encanto, tribut a Colòmbia'

10/12/2023
A les 17 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

'Pixelkhrôm', exposició col·lectiva alumnes Escola d'Art d'Andorra la Vella

29/11/2023 - 21/12/2023
19 h

Centre Cultural La Llacuna, Andorra la Vella