Exposició itinerant "Jo sóc la vida ", de Carme Novis
Dilluns 9 de març del 2020 - Divendres 3 d'abril del 2020
De dilluns a dijous, de 8 a 17 hores, i els divendres de 8 a 15 hores
Sala d'exposicions del Comú d'Encamp, Encamp

'Jo sóc la vida', de Carme Novis, són 35 fotografies a través de les quals l'autora preten narrar i donar visibilitat a les diferents etapes que es transiten des que es diagnostica el càncer de mama fins que s'acaba el tractament i remet la malaltia.

'Jo soc la vida' - Presentació de l'autora

Em dic Carme Novis i sóc infermera de professió. L'octubre del 2018, amb 39 anys, em diagnostiquen un càncer de mama que em porta a sotmetre’m a tractament de quimioteràpia, cirurgia i posteriorment, radioteràpia. El febrer del 2020 acabo el tractament i amb emoció puc dir que m'he alliberat de la malaltia.

En aquest moment em sorgeix la necessitat de compartir i mostrar quina és la realitat que implica conviure amb un càncer de mama, naixent el projecte ‘Jo soc la vida’, una sèrie de 35 fotografies on pretenc narrar i donar visibilitat a les diferents etapes que es transiten un cop diagnosticada la malaltia i amb l'objectiu de fer arribar a la gent un missatge directe, clar i contundent: el càncer de mama ens pot tocar a totes, però tot i la gravetat i la seva alta incidència, es pot vèncer.

Desitjaria amb aquestes fotografies conscienciar a la població, normalitzar la malaltia i trencar amb els encara existents estigmes socials, molt latents en la societat. També pretenc llançar un missatge positiu i esperançador a totes aquelles dones que puguin patir en algun moment de la seva vida aquesta malaltia.

Es pot vèncer. Jo ho he fet. Moltes ho hem fet. No hi ha res de què amagar-se, perquè juntes som molt més fortes.

Hora:
De dilluns a dijous, de 8 a 17 hores, i els divendres de 8 a 15 hores

Sala d'exposicions del Comú d'Encamp

Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Departament de Cultura d'Encamp
Tel. (+376) 731 490
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp