Visita guiada a l'exposició “La sisena extinció”

Diumenge 3 de març del 2024
A les 12 h
MW Museu de l'Electricitat, Encamp

Entrada gratuïta els dos primers mesos i tarifa habitual del MW Museu de l’Electricitat a partir del 8 de gener.

FEDA, en una nova col·laboració amb l'Ambaixada de França a Andorra i l'associació de fotoperiodisme Visa pour l'Image, es complau a presentar-vos una exposició colpidora.

"La sisena extinció", guanyadora de més de quinze premis i nominada en nombrosos certàmens internacionals, és una mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta.

El seu autor, el fotògraf Alain Ernoult, ha guanyat un centenar de premis, incloent-hi un guardó al concurs World Press Photo. Les seves obres han estat publicades en les més prestigioses revistes especialitzades i és autor d'una trentena d'exposicions i de 26 llibres.

A diferència de les extincions prèvies, desencadenades per fenòmens naturals, la sisena extinció és causada per les activitats humanes i és la més ràpida que ha conegut la Terra. Actualment, una de cada vuit espècies animals i vegetals està amenaçada.

A través d’una visita guiada de l’exposició, prendrem consciència d’aquesta realitat. Aquest és el primer pas per a dur a terme les accions necessàries per a preservar la biodiversitat, reduir el nostre impacte i viure en equilibri amb la Terra.

Reserves al 739 111 o a fedacultura@feda.ad

A les 12 h

MW Museu de l'Electricitat

El museu està ubicat a la planta baixa del mateix edifici de la central hidroelèctrica de FEDA. Aquesta central es va posar en funcionament el 1934 i avui és la principal font de producció d'energia elèctrica d'Andorra.

El visitant es deixarà guiar per un recorregut on s'explica què és l'energia i on es mostra l'evolució històrica de l'energia elèctrica a Andorra. A més, podrà experimentar i descobrir diverses lleis de l'electricitat per mitjà de diversos tallers educatius.

L'edifici de la central és un bé inventariat dins del patrimoni cultural d'Andorra per la seva arquitectura de granit i per representar la modernització d'Andorra.

El Museu està situat en un edifici viu on hi ha el Despatx Elèctric d'Explotació, el centre neuràlgic de l'energia elèctrica del país, i on el visitant podrà veure en funcionament les turbines que generen electricitat.

El Museu de l'Electricitat és una entitat de FEDA.

+376 739 111
fedacultura@feda.ad
www.fedacultura.ad

ET POT INTERESSAR

Xerrada 'Els 4 blocs del benestar', amb Elena Navarro  

08/03/2024
18:30

Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

Obra de teatre 'Agència matrimonial "7 d'Amor"'

08/03/2024
21:00

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

COMPRAR

Taller degustació de te oriental i mochis al Pas de la Casa    

07/03/2024
19:00

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

Dona al volant, perill constant! Trencant mites. Visita en clau de gènere. 

07/03/2024 - 09/03/2024
Dijous 7 de març, a les 18 h i dissabte 9 de març, a les 16 h

Museu Nacional de l'Automòbil, Encamp

Inauguració de l'exposició "Cabories, Les meves... escultures i pintures"

06/03/2024
A les 19.30 h

L'Institucional, Parc Central, Andorra la Vella