Encesa de llums i repartiment de calendaris d'Advent a Encamp i el Pas de la Casa

Dimecres 1 de desembre del 2021
A les 18:30 h
Encamp i Pas de la Casa, Encamp

Activitat gratuïta

Encamp i el Pas de la Casa encetaran els actes de Nadal amb l’encesa de llums, el pròxim 1 de desembre, amb diferents actuacions musicals, l’obsequi dels calendaris d’Advent gratuïts per a menors de 12 anys i el repartiment de coques i xocolatines.

L’esdeveniment començarà a les 18:30 hores, a la plaça dels Arínsols d’Encamp, amb l’actuació del Cor de Rock d’Andorra, i simultàniament al Pas de la Casa, a l’Oficina de Turisme, amb l'actuació musical del cantautor andorrà Patxi Leiva.

L’encesa de llums es farà a les 19 hores, tant a Encamp com al Pas de la Casa. A la plaça dels Arínsols d’Encamp actuarà  l’Esbart Sant Romà, un espectacle preparat especialment per a l’ocasió, que marcarà el moment previ a l’encesa.

Un cop il·luminada la parròquia amb la decoració nadalenca es repartirà coca i xocolata, individuals, als assistents i seguirà l’actuació musical tant del Cor Rock d’Andorra, a Encamp, com de Patxi Leiva, al Pas de la Casa.

 

Repartiment dels calendaris d’Advent

Durant l’encesa de llums, el Comú d’Encamp també repartirà els calendaris d’advent, que inclouen la carta dels desitjos per enviar al pare Noel i als Reis d’Orient, als infants residents a la parròquia menors de 12 anys. Els obsequis contindran xocolatines i estaran personalitzats amb una creació visual que recull alguns dels trets més característics d’Encamp i del Pas de la Casa.

Per obtenir el calendari cal recollir prèviament, a partir del 17 de novembre, un val a les oficines de turisme, sense el qual no es podrà bescanviar i obtenir el calendari el dia 1 de desembre durant l’encesa de llums.

Per a més informació es pot contactar amb les oficines de Turisme al +376 731 00 (oficina d’Encamp) o al +376 755 100 (oficina del Pas de la Casa). L’horari de les oficines és de 9 h a 13 h i de 15 h a 19 h.

A les 18:30 h

Encamp i Pas de la Casa

Comú d'Encamp

ET POT INTERESSAR

Representació de 'L'Ossa d'Ordino'

05/12/2021
A les 12 h

Plaça del Prat de Call, Ordino

Taller de jocs 'Tira el dau'

30/11/2021
A les 17:45 h

Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

Exposició 'La successió del bosc'

15/11/2021 - 05/12/2021

Plaça dels Arínsols, Encamp