Club de lectura per a adults dedicat a Maria Barbal
Dimecres 30 d'octubre del 2019
A les 20 h
Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

En aquesta edició mensual del Club de lectura, els integrants d'aquesta cita literària parlaran de la figura i l'obra de l'escriptora Maria Barbal i Farré, una de les autores catalanes més llegida i amb un major nombre d'obres traduïdes en l'actualitat. La seva obra es basa en el gènere de la novel·la, la prosa, la narrativa breu i infantil, així com en el teatre. El conjunt de la seva trajectòria literària la va portar a rebre la Creu de Sant Jordi.

Cal recordar que tothom que ho desitgi pot participar en el Club de lectura d'Encamp. L'únic requisit indispensable és ser major de 16 anys.

Hora:
A les 20 h

Biblioteca Comunal d'Encamp

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 732 704.
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp