Club de lectura virtual "Trencadís", d'Iñaki Rubio
Dimarts 15 de desembre del 2020
A les 15.30 h
Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

Trencadís. L’últim llibre de Frederic Picàbia (Editorial Andorra 2011), exploro els límits entre els contes i la novel·la, fent un joc metaliterari entre el lector i l’autor, alhora que repasso diversos temes clàssics de la literatura amb un enfocament contemporani i on faig un homenatge particular a Gaudí, Trabal i Cortázar. Amb influències tant literàries com cinematogràfiques, us ofereixo un recorregut ple de pistes que haureu de saber interpretar des del primer relat del volum fins a arribar al final de L’últim conte de Frederic Picàbia.

 
Club de lectura amb la presència de l'escriptor via Zoom, https://zoom.us/j/95236170620?pwd=YUs0NEptN2d6QXVQOVNDaVZsVnV0Zz09 

Hora:
A les 15.30 h

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704
Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 856 787
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp

Col·labora
Biblioiteca comunal de Canillo