Presentació del llibre 'Manual definitivo del ayuno intermitente', de Marc Romera

Divendres 24 de setembre del 2021
A les 19 h
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

Marc Romera Álvarez presentarà el seu llibre Manual definitivo del ayuno intermitente.

El llibre de Romera pretén resumir d'una manera directa i concisa tots els beneficis d'aquesta pràctica mil·lenària per a la nostra salut, al mateix temps que aporta fonts fiables i estudis científics recents que contribueixen a donar veracitat i donar suport a tota la informació i el coneixement contingut a dins de la publicació. A més, respon d'una manera amena i convincent tots els dubtes relacionats amb aquesta estratègia, protocol o hàbit.

A través del llibre es responen algunes qüestions com les següents:
- T'agradaria conèixer tots els secrets que envolten el dejuni intermitent?
- T'agradaria conèixer la diferència entre el dejuni intermitent i el dejuni prolongat?
- T'agradaria conèixer com iniciar-te en aquesta pràctica de manera segura i com perpetuar-ne els beneficis a través de l'alimentació?
- T'agradaria conèixer per què l'autofàgia (un procés vinculat al dejuni) li va servir al Japonès Yoshinori Ohsumi a guanyar el premi Nobel el 2016?
- T'agradaria sentir-te ple d'energia, perdre pes i guanyar salut d'una manera fàcil?


SOBRE L'AUTOR

Marc Romera Álvarez va néixer el 5 de novembre del 1989 a Canillo, Andorra. Després de completar la seva formació acadèmica i acreditat professionalment com a entrenador personal, va aconseguir obtenir també, després de diversos anys d'investigació i estudi, diferents especialitzacions reconegudes per organitzacions internacionals en diverses disciplines, entre les quals destaca un màster en nutrició esportiva, un grau superior en entrenament personal, diverses titulacions en el camp de la nutrició i dietètica, PNIE, entrenament funcional, direcció de centres esportius i fins i tot altres reconeixements en camps relacionats amb la programació neurolingüística i l'entrenamnet transpersonal, sent la més destacada un mestratge internacional en comunicació assertiva, intel·ligència emocional i lideratge. Sens dubte tot un seguit de formacions i coneixements que l'han conduït a créixer professionalment i personalment fins a descriure's a si mateix com un "entrenador integral".

Actualment, des de fa ja diversos anys, és el fundador i director executiu de la seva empresa de serveis "Elite Fitness Andorra" enfocada a optimitzar i garantir una millora de la salut, de manera holística i integral; ofereix tota mena d'estratègies i coneixements, apresos en la seva extensa experiència de més de 14 anys en el sector, per millorar la vida dels seus clients.

Entre les seves aficions destaquen l'esport, la lectura i l'escriptura. De fet ha publicat amb anterioritat 2 llibres del gènere de creixement personal titulats La felicitat en les teves mans i El manual de l'èxit interior. El manual definitiu del dejuni intermitent és el seu primer exemplar enfocat a millorar la salut. A més també ha escrit per a diversos mitjans de comunicació del país i fins i tot ha participat en diferents conferències al llarg dels anys.

Entusiasta, apassionat, ambiciós, gran treballador i professional impecable, així el descriuen els seus afins i persones properes.

Marc Romera

A les 19 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

Comú d'Encamp

ET POT INTERESSAR

Taller intergeneracional de jocs

07/06/2023
A les 15 h

Casal del Poble, Encamp

CLUB DE LECTURA DE LES VALLS DEL NORD · "La nit del teu poema"

07/06/2023
20.30 h

Biblioteca Comunal de la Massana, La Massana, Ordino

Exposició de dibuix i pintura - Activitats culturals del Comú d'Encamp

06/06/2023
A les 19 h

Sala d'exposicions del Comú d'Encamp, Encamp

Lliurament del 12è premi Carlemany per al foment de la lectura

06/06/2023
A les 19.30 h

Sala d'Exposicions del Govern, Andorra la Vella

Trobada del Club de lectura musical: 'Cròniques I, Bob Dylan'

06/06/2023
A les 19.30 h

Biblioteca Pública del Govern, Andorra la Vella

Festival de Música - activitats culturals del Comú d'Encamp

05/06/2023
A les 19 h

Sala de teatre de La Valireta, Encamp