Presentació del llibre 'Manual definitivo del ayuno intermitente', de Marc Romera

Divendres 24 de setembre del 2021
A les 19 h
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

Marc Romera Álvarez presentarà el seu llibre Manual definitivo del ayuno intermitente.

El llibre de Romera pretén resumir d'una manera directa i concisa tots els beneficis d'aquesta pràctica mil·lenària per a la nostra salut, al mateix temps que aporta fonts fiables i estudis científics recents que contribueixen a donar veracitat i donar suport a tota la informació i el coneixement contingut a dins de la publicació. A més, respon d'una manera amena i convincent tots els dubtes relacionats amb aquesta estratègia, protocol o hàbit.

A través del llibre es responen algunes qüestions com les següents:
- T'agradaria conèixer tots els secrets que envolten el dejuni intermitent?
- T'agradaria conèixer la diferència entre el dejuni intermitent i el dejuni prolongat?
- T'agradaria conèixer com iniciar-te en aquesta pràctica de manera segura i com perpetuar-ne els beneficis a través de l'alimentació?
- T'agradaria conèixer per què l'autofàgia (un procés vinculat al dejuni) li va servir al Japonès Yoshinori Ohsumi a guanyar el premi Nobel el 2016?
- T'agradaria sentir-te ple d'energia, perdre pes i guanyar salut d'una manera fàcil?


SOBRE L'AUTOR

Marc Romera Álvarez va néixer el 5 de novembre del 1989 a Canillo, Andorra. Després de completar la seva formació acadèmica i acreditat professionalment com a entrenador personal, va aconseguir obtenir també, després de diversos anys d'investigació i estudi, diferents especialitzacions reconegudes per organitzacions internacionals en diverses disciplines, entre les quals destaca un màster en nutrició esportiva, un grau superior en entrenament personal, diverses titulacions en el camp de la nutrició i dietètica, PNIE, entrenament funcional, direcció de centres esportius i fins i tot altres reconeixements en camps relacionats amb la programació neurolingüística i l'entrenamnet transpersonal, sent la més destacada un mestratge internacional en comunicació assertiva, intel·ligència emocional i lideratge. Sens dubte tot un seguit de formacions i coneixements que l'han conduït a créixer professionalment i personalment fins a descriure's a si mateix com un "entrenador integral".

Actualment, des de fa ja diversos anys, és el fundador i director executiu de la seva empresa de serveis "Elite Fitness Andorra" enfocada a optimitzar i garantir una millora de la salut, de manera holística i integral; ofereix tota mena d'estratègies i coneixements, apresos en la seva extensa experiència de més de 14 anys en el sector, per millorar la vida dels seus clients.

Entre les seves aficions destaquen l'esport, la lectura i l'escriptura. De fet ha publicat amb anterioritat 2 llibres del gènere de creixement personal titulats La felicitat en les teves mans i El manual de l'èxit interior. El manual definitiu del dejuni intermitent és el seu primer exemplar enfocat a millorar la salut. A més també ha escrit per a diversos mitjans de comunicació del país i fins i tot ha participat en diferents conferències al llarg dels anys.

Entusiasta, apassionat, ambiciós, gran treballador i professional impecable, així el descriuen els seus afins i persones properes.

Marc Romera

A les 19 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

Comú d'Encamp

ET POT INTERESSAR

Col·loqui 'Plastificats'

27/05/2022
De 20.30 h a 22 h

MW Museu de l'Electricitat, Encamp

Lliurament de premis de l'11è Concurs de Punts de llibre, al Pas de la Casa

26/05/2022
A les 18 h

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

Lliurament de premis de l'11è Concurs de Punts de llibre, a Encamp

25/05/2022
A les 18 h

Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

Presentació del llibre “La vida que no quise”

24/05/2022
A les 19 h

Ambaixada d'Espanya a Andorra, Andorra la Vella

11è premi Carlemany per al foment de la lectura 2021

23/05/2022
A les 19.30 h

Andorra Park Hotel, Andorra la Vella

ESCRIPTURA AL THYSSEN

03/05/2022 - 24/05/2022
Cada dimarts del mes de maig de 19 h a 21 h

Museu Thyssen, Escaldes-Engordany