Festa del digital · Saison Culturelle
Dissabte 9 de novembre del 2019 - Diumenge 10 de novembre del 2019
Centre Esportiu del Pas de la Casa, Encamp

Festa del digital

Per promoure les cultures digitals en les seves formes més diverses, afavorir l’accés al coneixement digital, a les arts i a la cultura digital i acompanyar el públic jove en les seves pràctiques digitals, s'han organitzat una sèrie d’activitats per a tots els públics al voltant de totes les formes de creació digital.

Al llarg d’un cap de setmana, descoberta de diverses tecnologies, usos i continguts: tallers de programació, realitat virtual, gimcana digital...

 

Centre Esportiu del Pas de la Casa

Magnífica de sobrietat, la sorprenent i poderosa estructura futurista del Centre Esportiu del Pas de la Casa sembla que faci guàrdia mentre vigila l´entrada de la vila. Aquesta és una instal·lació peculiar per la seva ubicació, situada a més de 2.000 metres d´alçada, i per la gran quantitat de serveis que s´hi ofereixen: arts marcials, esports d´equip, fitness, activitats aquàtiques, saunes, jacuzzi, bany turc, biblioteca, etc. A més, serveix de punt de reunió per als habitants del poble i per a molts turistes que visiten durant tot l´any el Pas de la Casa. En definitiva, estem davant d´un equipament del segle XXI, una referència important a nivell esportiu, cultural i social dels Pirineus andorrans, francesos i espanyols.

Telèfon 755111


Ampliar mapa
Entrada lliure

Organitza
Ambaixada de França a Andorra

Col·labora
Comú d'Encamp · Institut Francès