Cor de Rock i Black Thursday en concert
Divendres 31 de maig del 2019
A les 21 h
Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

El Cor de Rock d’Encamp és l’únic cor d’una escola pública d’Andorra (Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp) dedicat a la interpretació de versions corals de música pop, rock i de les llistes d’èxits. El seu repertori es basa en temes musicals arranjats per a tres i quatre veus en combinació amb elements coreogràfics. Cal destacar les actuacions al National Exibition Center de Birmingham amb motiu dels 10 anys de Rock Choir, a la seu de la ONU, a Times Square de Nova York i al Consell d’Europa de Strasbourg.

Amb la seva passió i entusiasme, els més de 100 cantants conjuntament amb la banda de rock Black Thursday actuaran en el ja tradicional concert anual en directe a la Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d’Encamp.

Interpretaran peces de West Side Story, de Leonard Bernstein, i el seu repertori habitual d’artistes com Michael Jackson, Katy Perry, Justin Timberlake o Queen.

Emocions assegurades.

Persones que hi actuen o hi intervenen:

Cor de Rock d’Encamp de l'Escola Andorrana
Cor de Rock d’Andorra
Black ThursdayHora:
A les 21 h

Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

Situat al centre geogràfic del Principat d´Andorra, el Complex Esportiu i Sociocultural d´Encamp ofereix les seves instal·lacions a tot tipus d´usuaris que vulguin gaudir de l´esport en un ambient agradable i atès per un equip de professionals altament qualificats. Així mateix, comptem amb unes instal·lacions modernes amb equipaments professionals de la millor qualitat i amb uns complements remarcables en un lloc tranquil envoltat de muntanyes i amb un clima sec mediterrani. Estem segurs que tots aquests factors seran del vostre interès i podem fer del complex el lloc ideal per atendre les vostres necessitats i requeriments.

Telèfon 732700
complex@encamp.ad
esports@encamp.ad


Ampliar mapa
Entrada: 5 €

Entrades a:
Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp
Centre Cultural La Valireta del Comú d’Encamp.Organitza
Escola Andorrana · Cor de Rock d'Andorra

Patrocina
Govern d'Andorra · Comú d'Encamp · Escola Andorrana · Gasopas