Duo Cello Sax · Cicle ONCA Bàsic
Dimarts 9 de juliol del 2019
A les 20 h
Església de Santa Eulàlia, Encamp

Duo Cello Sax
Efrem Roca, saxofon
Mireia Planas, violoncel

 

Sonoritats

Johann Sebastian Bach (1685-1750)
Invencions 1, 4, 8, 9 i 13 – BWV 772
Preludi núm. 2 del Clave ben Temperat  
Suite francesa VI
Allemande – Bourrée - Gigue

Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791)
Extractes de La flauta màgica
Wie stark ist nicht dein Zauberton
Das klinget so herrlich
Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen (La reina de la nit)

Pierre-Max Dubois (1930-1995)
Perpetuum mobile 
             
Toots Thielemans (1922-2016)
Bluesette    
             
Errol Garner (1921-1977)
Misty      
             
Heinz Both (1924-2010)
Shuffle Riff   
             

És un programa que busca la complexitat entre dos instruments físicament molt diferents, però de sonoritat semblant. Es proposa un repertori per escoltar arranjaments de peces de Bach, Chopin i obres originals de la formació.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Reserves a Patrimoni Cultural
Tel.: (+376) 844 141


Hora:
A les 20 h

Església de Santa Eulàlia

L'església parroquial d'Encamp té un dels campanars romànics de torre més bonics d'Andorra. La seva alçada fa que ressalti la seva esbeltesa i realça la decoració de bandes i arcuacions llombardes dels tres pisos de finestres geminades.

Aquesta església també conserva d’època romànica les parets sud, en la que s'obre la porta, i oest. Va ser ampliada i modificada en diverses ocasions, els segles XVII i XVIII i durant els anys 20 de la passada centúria. La darrera reforma, dirigida per l'arquitecte David Mackay i realitzada a finals dels anys 80, ha consistit en l'ampliació de la nau i l'adequació d'espais annexos. L'excavació arqueològica realitzada en el mateix moment permeté deixar visibles els fonaments de l'absis romànic, destruït durant la reforma dels anys 20.

L'interior conserva dos retaules barrocs, dedicats a la Verge del Roser i a Sant Antoni, situats als altars laterals tancats amb reixes de ferro forjat, el retaule major de la mateixa època, dedicat a la Santa titular, així com una pica baptismal romànica de granit i un rodet de campanes.

Adossat a la paret sud podem admirar un porxo, ja documentat el segle XIV, i a la vora d'aquest un comunidor, destinat en èpoques passades a exorcitzar les tempestes.


Ampliar mapa
Entrada gratuïta

Organitza
Fundació ONCA