‘Bipolar’, la nova obra de Jordi Troguet COMPRAR

Dissabte 2 de març del 2024
21:00
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

18 euros

Encamp acull el dia 2 de març, a partir de les 21:00 a la Sala de Festes del Complex, l’obra ‘Bipolar’, de l’actor Jordi Troguet, que va estrenar fa unes setmanes amb un èxit rotund. 

El preu és de 18 euros i es poden reservar a través del següent enllaç. Bipolar és, segons l’autor, Jordi Troguet, “una apologia a la inclusió social d’una persona amb un trastorn de bipolaritat”. S’utilitza, doncs, l’humor i la sàtira per tractar un tema tan actual i conflictiu com és la salut mental de les persones.  Serà a través del mentalisme i la música en directe que l’espectador connectarà amb les pors i els deliris del protagonista, tot formant part de l’espectacle.

El creador i també protagonista principal ha explicat que “vol fer valdre els anhels, els somnis i les il·lusions d’una persona socialment marginada com a motor de força per al canvi i per a la desestigmatització de la salut mental, trencant tabús i posant el focus en les capacitats i no en les limitacions”

Bipolar crea una connexió permanent entre els protagonistes i el públic. Ja sigui en l’àmbit moral (l’espectador se sent identificat amb les pors, inseguretats i tants altres estats d’ànim del protagonista), com en l’àmbit físic i presencial (l’espectador forma part de l’espectacle interactuant en alguns efectes d’il·lusionisme mentalisme, hipnosis i telequinesis).

 “Tot un conjunt d’elements, sensacions i emocions que farà que els espectadors estiguin enganxats des del primer minut”, assegura Troguet. Aquest fet fa que cada funció sigui única i irrepetible, i que els espectadors es converteixin en partícips directes de l’espectacle.

info@bipolarshow.com

Jordi Troguet

21:00

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

info@bipolarshow.com

ET POT INTERESSAR

64a. Temporada de Teatre - "Conspiranoia"

21/03/2024
a les 20.30 h

Teatre Comunal, Andorra la Vella

COMPRAR

Temps era temps...1993!

09/03/2024
A les 18 h

Teatre Comunal, Andorra la Vella

Obra de teatre 'Agència matrimonial "7 d'Amor"'

08/03/2024
21:00

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

COMPRAR

Taller degustació de te oriental i mochis al Pas de la Casa    

07/03/2024
19:00

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

Visita guiada a l'exposició “La sisena extinció”

03/03/2024
A les 12 h

MW Museu de l'Electricitat, Encamp

Taller pràctic per a la gent gran

29/02/2024
11:00

Casal del Poble, Encamp