Dia internacional de la dona treballadora amb la representació de la comèdia Elles#cosesdechicas
Divendres 5 de març del 2021 - Dissabte 6 de març del 2021
Divendres i dissabte a les 21.30 h
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

Encamp celebrarà el Dia internacional de la dona treballadora amb la representació de la comèdia Elles#cosesdechicas.

ELLES és una peça d’humor satíric que fa un bon repàs als clixés de gènere i treu a escena, sense pèls a la llengua, els temes femenins de què ningú parla. A l’escenari tres joves actrius amb molta energia i amb una química escènica innegable, parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d’humor grans temàtiques de gènere i sexistes.

Tres “nois” amb bigoti reben el públic i es pregunten obertament què són “COSAS DE CHICOS” i què són “COSAS DE CHICAS”… Davant la incapacitat de donar una bona resposta fan una confessió: No són homes. Són dones disfressades que pensaven que d’aquesta manera tindrien més oportunitats laborals (i potser no van errades). Després d’aquesta confessió no hi ha més remei que mostrar-se tal com són, amb tots els seus defectes i virtuts.

A partir d’aquí se succeeixen unes escenes, esquetxos, monòlegs i gags que toquen tots els temes possibles: la depilació, la regla, l’autoestima i el cos femení, el consentiment, el porno, el plaer femení, les diferències entre homes i dones en el dia a dia, les princeses Disney…

Per acabar l’obra, després d’una hora llarga de riures i reflexió, les actrius agafen el micròfon per cantar unes últimes veritats amb veu alta i clara. Ningú marxarà indiferent de la sala.

Descarada, atrevida i desinhibida. Divertida i contundent. De rabiosa actualitat!

Les localitats s'han reduït al 30% de la capacitat de la Sala de Festes i se n'han programat dos sessions: una divendres a les 21.30 h  i una altra dissabte a les 21.30 h.Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Les entrades es posaran a la venda a partir de les 9 h del matí del dia 22 de febrer en línia a www.comuencamp.ad i també a La Valireta.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a cultura@encamp.ad.

Hora:
Divendres i dissabte a les 21.30 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

Ampliar mapa
Entrada: 15 €
Venda d'entrades aquí. 

Més informació
Departament de Cultura d'Encamp
Tel. (+376) 731 490
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp