Musical infantil "El Mag Merlí"
Dissabte 9 de novembre del 2019
A les 17 h
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

La sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp serà l'escenari del musical infantil "El mag Merlí" de la companyia Veus-Veus, una adaptació musical del gran clàssic amb personatges fantàstics i cançons en directe.

La història ens explica que el Mag Merlí, per tal de protegir Anglaterra, encanta l’espasa màgica Excalibur, clavant-la en una pedra, i només la desclavarà aquell que sigui rei d’Anglaterra. Artur, un jove que vol ser cavaller, desclava l’espasa de la pedra i es converteix, així, en el nou rei. Però per ser un bon rei, Artur haurà d’apreciar els diferents elements de la natura, els animals... I desfer-se dels perills del seu país, com els gegants i la malvada bruixa Morgana.

El mag Merlí és una obra dirigida al públic familiar que es podrà veure el pròxim 9 de novembre, a les cinc de la tardaLes entrades es poden comprar i reservar en aquest enllaç, a partir del dilluns 14 d'octubre a les 9 hores, a un preu de 5 euros pels adults, i entrada gratuïta per a infants i joves amb reserva prèvia.

Hora:
A les 17 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

Ampliar mapa
Entrada per a adults: 5 € - Infants entrada gratuïta amb reserva prèvia.
Venda d'entrades aquí. 

Més informació
Departament de Cultura d'Encamp
Tel. (+376) 731 490
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp