Curs intensiu de jazz musical amb Núria Torrentallé
Dissabte 21 de desembre del 2019
Escola Líquid Dansa, Escaldes-Engordany

Curs intensiu de jazz musical amb Núria Torrentallé

Horaris
Grup 10-13 anys: De 10 a 11.30 h
Grup adults: D'11.45 a 13.45 h

Treballarem sobre la base de Theater Jazz. No serà una classe especialment basada en la técnica, ja que en una sola la classe no seria una objectiu gaire possible. El meu objectiu serà transmetre energia a cada un dels ballarins. En acabar la classe s'ha d'haver gaudit, perquè, al cap i a la fi, per què ballem? Per ser lliures i transmetre.

La classe s'estructurarà de la manera següent: escalfament / diagonals tècniques i d'estil theater jazz / coreografia de musicals.

Núria Torrentallé

Nascuda a Andorra i exestudiant de l’Escola Líquid Dansa. Diplomada en comèdia musical per l'escola Coco Comin segueix la seva formació a l'escola Som-hi Dansa de Barcelona i la complementa amb escapades a Londres i Nova York.

Ha treballat com a ballarina al musical Sugar: con faldas y a lo loco al Teatre Tivoli de Barcelona, Un reencuentro inolvidable al Teatre Apolo, Cabaret Maldito y al Molino de Barcelona. Ballarina i cantant dels dinner shows Zuu Barcelona i Bule Bule a Madrid. Ballarina i coreògrafa del Polonia i Crakovia de TV3. Actualment està inmersa en la grabació de la pel·lícula musical Explota Explota de Raffaela Carrá.
Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:

https://forms.gle/aUsUV6vQ2rtSZQxD7
Tel.: +376 861 227 
info@liquiddansa.comEscola Líquid Dansa

Av. Carlemany, 68, 3r pis
AD700 Escaldes-Engordany 
info@liquiddansa.com 


Ampliar mapa
Preu del taller de 10-13 anys: 18 € / 15 € amb el carnet jove. Preu del taller adults: 20 € / 18 € amb el carnet jove

Organitza
Escola Líquid Dansa