'Laurence Jenkell Sculptures'
Dimarts, 27 de juny del 2017 - Dissabte, 30 de setembre del 2017
Escaldes-Engordany

'Laurence Jenkell Sculptures'
A: Nerea Aixàs - illa carlemany

Laurence Jenkell viu i treballa a Vallauris, als Alps Marítims. Autodidacta, comença a crear sola, a mitjan anys 90. Poc a poc, les seves recerques artístiques la porten a experimentar diverses tècniques com les inclusions, la fosa, la cuita, el modelatge, etc.

Després de  diverses investigacions, aconsegueix el mestratge i el domini de la matèria plexiglàs, per obtenir la tècnica del «Wrapping» que li permetrà realitzar l'escultura BONBON que l'obstina des de fa molts anys.

Embolcall i torsió de diverses matèries: marbre, bronze, alumini o poliestirè fins a arribar a l'espiral de la doble hèlice de l'ADN de la pròpia artista.

A través dels seus viatges, Laurence Jenkell s'ha inspirat en l'arquitectura per crear obres perfectament construïdes tot penetrant en el complex univers de l'home davant l'evolució del seu entorn i la seva dependència de la màquina. A través del robot, interpreta aquesta complexitat.

La seva obra, tant intel·lectual com cultural, és present en més de 25 països, representada per un gran nombre de galeries i forma part d'importants col·leccions privades, públiques i institucionals.

Nodrida de formes i expressions plàstiques de l'entorn: tant de l'art pop, del nou realisme com de l'Escola de Niça.

El seu art es troba a la frontera de les arts plàstiques, de l'escultura, del disseny, del grafisme, de la moda i de la comunicació.

El compost kitsch de les seves obres d'art ostentoses, així com el seu aspecte atractiu, recorden els reballs de Jeff Koons. 


Exposició i venda.

Lloc: Centre Comercial Illa Carlemany

Ampliar mapa

Organitza
ARTALSET Galeria i Nerea Aixàs