‘Entre el llambreig a la penombra’
Dimarts 5 de novembre del 2019 - Diumenge 12 de gener del 2020
ARTALROC, Escaldes-Engordany

La mostra, comissariada per Christina de Vreeze, recull una selecció d’obres procedents de diverses fundacions i col·leccionistes privats. En total, un conjunt de 25 obres, entre les quals s’inclouen pintures i escultures de diferents formats i etapes de la trajectòria artística de Vaquero, que ens permet endinsar-nos en el seu univers particular i entendre l’evolució del seu llenguatge artístic. Hi seran presents els dibuixos en negre de la primera etapa de l’artista, la sèrie de pintures ‘Museu robat’, les escultures-mobles més conegudes i les darreres pintures de flors i formes vegetals.

Vaquero concep la pràctica artística com un procés de recerca i experimentació constant, tot aprofundint sempre en l’estudi de la llum i la qualitat matèrica de la pintura. L’artista, que sempre ha pintat directament des de la realitat creant a l’estudi les escenes que després representa, concedeix al color i a la llum una autonomia especials per crear escenes que traspassen els límits del realisme i situen l’espectador en un territori quotidià i alhora misteriós i incert.

Vaquero va néixer el 1958 a Barcelona, on es va llicenciar en Belles Arts a la Facultat de Sant Jordi. Des de l’arribada de la seva primera exposició el 1987, també a la capital catalana, ha exposat a Espanya, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, els Països Baixos i els Estats Units, així com en nombroses fires internacionals. A més, la seva obra és present en més d’una desena de museus i col·leccions públiques espanyoles.

ARTALROC
ARTALROC (antic CIAM)
Sala d'exposicions del Govern
Av. Carlemany, 8
AD700 Escaldes-Engordany

Tel.: +376 828 704
 
Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
ARTALROC (antic CIAM)
Sala d'exposicions del Govern
Av. Carlemany, 8
AD700 Escaldes-Engordany

Tel.: +376 828 704
 

Organitza
Ministeri de Cultura i Esports