Mostra de l’aquarel·lista Mireia Tarrés

Del Dimecres 1 de juny del 2022 fins al Dijous 30 de juny del 2022
Tots els dimecres i divendres del mas de juny de 19 h a 21 h
La Peixera, Escaldes-Engordany

Activitat gratuïta

L’aquarel·lista Mireia Tarrés exposa aquest mes de juny una sèrie d’obres que tenen en comú la temàtica aquàtica. L’exposició comença amb cinc aquarel·les i s’anirà ampliant en funció del que creï in situ a La Peixera.

L’artista, a més, obre les portes a tothom que vulgui anar-la a veure mentre pinta i també a qui estigui interessat a compartir amb ella aquesta estona creativa.

Mireia Tarrés va ser la representant andorrana a la darrera edició de l’ArtCamp Andorra a Ajman, als Emirats Àrabs Units, aquest passat mes de març. Té formació acadèmica en belles arts i compagina la seva feina com a restauradora-conservadora de béns mobles al Departament de Patrimoni Cultural del Govern d’Andorra amb la seva vocació pictòrica que des de fa un parell d’anys ha centrat en la tècnica de l’aquarel·la, tot i que s’allunya de l’aquarel·la més tradicional.

Qui s’apropi a veure la mostra, trobarà les seves pintures acompanyades d’una instal·lació col·lectiva feta expressament per a aquest espai expositiu per una dotzena d'artistes del col·lectiu La Xarranca. Es tracta d’un seguit de peixos, cadascun elaborat per un artista, amb el seu propi retrat com a rostre del peix. Aquesta instal·lació va néixer de la idea de retre un homenatge a la pel·lícula El sentit de la vida, del genial i irònic grup britànic Monty Python, que justament aquest any celebra el quarantè aniversari.

Tarrés ha volgut mantenir aquesta instal·lació com a marc a la seva obra pictòrica perquè per a ella “l’expressió artística i el sentit de l’humor són dos factors importants quan es tracta de dotar de sentit a la vida, no només per als artistes, per explicar-se ells mateixos, sinó també per als espectadors que la gaudeixen i que se senten interpel·lats per les obres”.

La mostra s’allargarà també durant el mes de juliol i posteriorment es buscaran altres espais on poder exposar els resultats d’aquesta experiència creativa que cerca la complicitat de qui vulgui apropar-s’hi.

Tots els dimecres i divendres del mas de juny de 19 h a 21 h

La Peixera
Espai expositiu annex a l'Espai Caldes
Av. Carlameny, 8

ET POT INTERESSAR

Alys Paramá a The RoofTop Van

30/06/2022
A partir de les 20.30 h

Hotel Golden Tulip Andorra Fènix, Escaldes-Engordany

Programació dels Cinemes Illa Carlemany

24/06/2022 - 30/06/2022

Cinemes Illa Carlemany, Escaldes-Engordany

'Històries per viure' · Activitats al Thyssen

07/06/2022 - 03/07/2022

Museu Thyssen, Escaldes-Engordany

'Beeart'

02/06/2022 - 30/06/2022
De dimarts a dissabte de 10 h a 14 h i de 15 h a 18 h · Diumenge de 10 h a 14 h

Museu Casa Rull, La Massana

'Bubble Beirut'

02/06/2022 - 29/07/2022
De dimarts a divendres de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h

Galeria Taranmana, Escaldes-Engordany