Móns imaginaris de Nadal
Divendres 29 de novembre del 2019 - Dimarts 7 de gener del 2020
A les 17.30 h
Diferents indrets de la parròquia, Escaldes-Engordany

Del 29 de Novembre al 7 de Gener, Escaldes-Engordany esdevé un escenari d’hivern amb els Móns imaginaris de Nadal.

El cel està carregat de flocs de neu i l’aire fa olor a massapà i xocolata calenta. Una manta blanca i brillant cobreix els carrers, les decoracions apareixen a les places, les melodies ressonen a tots els racons i sorgeix la màgia.

Viu cada vespre a les 17.30 h l’experiència única de l’encesa de les llums de Nadal.


Les galetes de gingebre: Parc de la Mola

Les galetes de gingebre han cobrat vida i s’han amagat darrere d’unes boles de Nadal gegants perquè no se les mengin. Què els passarà? Les trobaran?

 
El Nadal tradicional amb la bústia de desitjos: Parc infantil Nacions Unides:

Ha aparegut un avet de Nadal al mig del parc! De les seves branques pengen els nostres somnis i als seus peus, una bústia màgica rebrà els vostres desitjos de Nadal i Reis.


Els trencanous custodien la llum: Plaça Coprínceps

Guiats per l’estel del gran arbre daurat, els trencanous vigilen durant totes les festes la llum de Nadal per mantenir-la sempre encesa. Quan cau la nit, l’arbre es desperta i amb ell, tota la ciutat s’il·lumina.  

 
Melodies de Nadal: Plaça Santa Anna

Cascavells, tambors i campanes... Notes i ritmes que sonen per Nadal. Una caixa de música que et farà viatjar per les cançons de Nadal de tot el món.

 
Escenografia d’un hivern de muntanya: Placeta de l’aparcament de l’església

Una muntanya nevada, un esquirol al mig del bosc, un os polar esquiant....puja al trineu i fes-te una foto per guardar un record inoblidable!

 

El sostre de llum: Av. Carlemany

Toca el cel estrellat, emmiralla’t en la seva llum i segueix el camí....Espurnes d’estels d’or i de neu conviden a endinsar-se en la màgia del Nadal... Un quadre de somni...

 
La família Disney: Vivand

Un viatge a la infància amb els personatges Disney:  Mickie  i Minnie, Donald i Goofie amb l’inseparable Pluto. L’Olaf celebra les festes amb els seus amics del Cercle Polar. Tots t’esperen per felicitar-te aquestes festes!

 
Els emblemàtics pessebres: Pont Copríncep de Gaulle

Passegeu per la Part Alta i descobriu la riquesa de les nostres tradicions. Us trobeu a l’escenari del Pessebre Vivent, tres escenes per reviure el naixement, símbol de joia i esperança. Busca al caganer!

 
Més de 40 anys fent Nadal a Escaldes-Engordany: Av. del Fener

Descobriu la historia de la il·luminació de Nadal de la parròquia passejant per l’avinguda del Fener. Alceu la mirada i observeu les renovades decoracions de Nadal de finals dels anys 80.

 

Venir a Escaldes-Engordany per les festes, és viure moments especials!

Hora:
A les 17.30 h

Diferents indrets de la parròquiaOrganitza
Comú d'Escaldes-Engordany