3a Jornada Andorra sense gluten
10 h Presentació de la Jornada
Mercè Requena, presidenta de l’Associació de Celíacs d’Andorra (ACEA)
10.30 h Novetats en els transtorns relacionats amb el gluten
Dra. Gemma Castillejo, especialista en gastroenterologia pediàtrica
12 h Descans i petit refrigeri sense gluten
12.30 h Celiaquia i xarxes socials: on ens informa i on
Bea Rueda, infermera i bloguera a Celicooking
17 h Taller “La millor cara de la cuina sense gluten” amb Pili Borra
Lloc: cuina de l’Escola d’Art del Centre Cultural de Sant Julià de Lòria. Places limitades, reserva prèvia al 334 353. Preu del taller: 10 € per als socis de l’ACEA i 30 € per als qui no són socis
Hora:
A partir de les 10 h
Carrer del Prat Gran
Totes les activitats són gratuïtes menys el taller. Preu del taller: 10 € per als socis de l’ACEA i 30 € per als qui no són socis
Més informació
Associació de Celíacs d’Andorra
celiacsandorra@gmail.com
+376 334353
@celiacsandorra
@aceaandorra
Organitza
Associació de Celíacs d'Andorra
Col·labora
Pyrénées Andorra