Unicef Andorra i el Museu Carmen Thyssen Andorra organitzen un mural col·lectiu amb motiu del Dia mundial de la infància
Divendres 20 de novembre del 2020 - Diumenge 22 de novembre del 2020
Museu Thyssen, Escaldes-Engordany

Amb motiu de la celebració del Dia mundial de la infància i sota el lema Reimaginem un futur per i amb els infants, el Museu Carmen Thyssen Andorra, amic d'Unicef, organitza un mural col·lectiu obert a tothom. Hi poden participar totes les persones interessades sense límit d’edat.

El Museu s’adhereix d’aquesta manera a la crida #GoBlue i convida els visitants a deixar un missatge i a omplir la performance amb objectes de color blau, símbol d’aquesta reivindicació col·lectiva. L’equipament posarà a disposició dels interessats tota mena de materials artístics, com papers, cartolines, cordills, adhesius o feltre, tot i que es convida les persones que s'apropin a aportar els seus propis objectes de color blau per incorporar-los al mural i aconseguir un resultat de col·laboració única de creativitat i solidaritat.

L'evolució i el resultat de l’obra col·lectiva serà compartit a les xarxes socials del Museu @cthyssenandorra i d'Unicef Andorra @unicefand, amb les etiquetes #GoBlue i #diamundialdelainfància.

Per participar a l'activitat gratuïta, recordem que l’horari d’obertura és divendres d'11 a 18 h, dissabte d'11 a 20 h i diumenge d'11 a 14 h.

Referència Dia mundial de la infància, aquí.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Museu Carmen Thyssen Andorra
Tel.: 800 800

Museu Thyssen
Antic Hostal Valira. Av. Carlemany, 37 baixos
AD700 Escaldes-Engordany, Andorra
Telèfon 00 376 800 800
Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Organitza
Unicef Andorra · Museu Carmen Thyssen Andorra