37e Festival Colors de Música - Estiu 2021

Del dilluns 5 de juliol del 2021 fins al diumenge 19 de setembre del 2021
Escaldes-Engordany, Escaldes-Engordany

JULIOL

Jazz al carrer, plaça Coprínceps, a les 19 h

Tornen els clàssics d’Escaldes-Engordany! La plaça Coprínceps sonarà novament al ritme del jazz amb una programació de concerts d’allò més variada i interessant.

Dilluns 5 de juliol: Josep Ma Ubach & Quintet.AD Project
El talent local brillarà a la plaça amb un format poc convencional.  Un quintet composat per Ester Peralba (veu), Efrem Roca (saxo), Jordi Barceló (piano), Xavier Crespo (bateria) i Pere Loewe (baix), estarà acompanyat per les narracions del Josep Maria Ubach presentant cada peça a mode d'història del Jazz.

Dimarts 6 de juliol: Yolanda Sikara Quintet
El repertori és una selecció acurada i suggeridora que va des d'estàndards de jazz, molts dels quals amb tocs llatins, fins a temes dels musicals més emblemàtics de Broadway.

Dimecres 7 de juliol: Sean Clapis Quartet
Des de Nova York va iniciar una trajectòria que el portaria a ser considerat com un dels guitarristes joves més interessants de l’escena internacional, amb un estil que mira cap al futur respectant la tradició.

Dijous 8 de juliol: Poyo Moya Trio & Pat O’brien
Un repertori, que fusiona el blues amb ritmes propers: ragtime, gospel, boogie woogie, swing & american jazz. Aquest potent trio va acompanyat d'un cantant fi i carismàtic com és Pat O'Brien.

Divendres 9 de juliol: Kic Barroc Project
Presentació de JazzIn AND, un projecte de repertori original; amb una formació a piano trio i un quartet de saxos integrada pel millor de la música andorrana en un concert que vol reivindicar la música i el jazz del país.Kic Barroc (piano), Toni Fernández (baix), Kike Pérez (bateria), Efrem Roca (saxo alt), Silvia Gil  (saxo alt) , Jesús Real (saxo tenor) i David Amat (saxo baríton).

De pícnic amb Susana Sheiman: La vie en confidence
Dimecres 14 de juliol, a les 21.30 h

Què es dirien Edith Piaf i Billie Holiday? Dos dones contemporànies, amb vides paral·leles, en moments històrics turbulents de grans canvis. Si s’haguessin assegut una enfront de l’altra, quines cançons haurien interpretat juntes?
A més, podeu gaudir encara més d’aquest concert a l’aire lliure portant el vostre pícnic.

Als exteriors del Prat del Roure. Entrada gratuïta. Capacitat limitada. Reserves a l’Oficina de Turisme, al 890 881 o bé a oficinaturisme@e-e.ad.

De festa amb l’Esbart Santa Anna
Dilluns 12 de juliol, a les 19 h, a la plaça Coprínceps, espectacle de dansa a càrrec de l’Esbart Santa Anna.

Concert Finalista Sax Fest & ONCA
Dijous 15 de juliol, a les 19 h, a la plaça Coprínceps, a càrrec de Giorgi Dzhishkariani, finalista de la 8a edició del Sax Fest, juntament amb un quartet de l’ONCA.

L’Andart
Dijous 29 de juliol, a les 19 h. Boscaiols: introducció a una nova comunicació. Activitat centrada a experimentar i interactuar amb els sentits a la natura per reflexionar sobre les formes de comunicació. A càrrec de Martí Font i David Font. Activitat gratuïta. Capacitat limitada. Reserves a l’Oficina de Turisme, al 890 881 o bé a oficinaturisme@e-e.ad.

AGOST

Dansa al Parc del Mola
Dilluns 2 d’agost: Aigua font de vida. Performance en què la dansa, l’aigua, el vidre i la música del Handpan seran els protagonistes. A càrrec d’Emma Regada.

Dilluns 9 d’agost: Work in progress, a càrrec de la Cia. Líquid Dansa. Una coreografia de Marc Güell acompanyada de l’espai sonor de Marco Michelângelo.

Dilluns 16 d’agost: Asèptic, a càrrec de Rosa M. Herrador, i Eolo. Los pasos perdidos, a càrrec de Borja Fernández. Dos propostes plenes de bellesa i revolta.

Dilluns 23 d’agost: Credere, espectacle de dansa i música a càrrec de L’Escena Nacional d’Andorra.

A les 19 h i a les 20 h, al Parc de la Mola. Entrada gratuïta.

Als exteriors del Prat del Roure. Entrada gratuïta. Capacitat limitada. Reserves a l’Oficina de Turisme al 890 881 o bé a oficinaturisme@e-e.ad.


Engordany a duo
Duos de la Fundació ONCA, a les 19 h, a la placeta d’Engordany:

Dimecres 4 d’agost: Marta Urzaiz & Gerard Pastor. Femina Feminae

Dimecres 11 d’agost: I Fratelli Strada. Digue Dingue Don Dene... Cançons amb les dents d’or...

Dimecres 18 d’agost: Duo Violí & Guitarra. Des Accords

Dimecres 25 d’agost: Duo Germans Barroc. Jazx & Classic

De pícnic amb Passió i tangos
En un bar de Buenos Aires, uns ballarins reviuen les trifulgues de l'amor més punyent al compàs de la passió tanguera. Qui no s'ha enamorat al ritme dels tangos clàssics del Río de la Plata de Carlos Gardel, o s'ha desenamorat al ritme del tango més innovador d'Astor Piazzolla? Un història d’amor i desamor ballada al so d’un quartet protagonitzat pel so de l’acordió, la guitarra, el violí i el contrabaix, a càrrec de l’ONCA.

Dijous 12 d’agost, a les 21.30 h. Als exteriors del Prat del Roure. Entrada gratuïta.
Capacitat limitada. Reserves a l’Oficina de Turisme, al 890 881 o bé a oficinaturisme@e-e.ad.

L’Andart

Dijous 5 d'agost, a les 19 h. Boscaiols: introducció a una nova comunicació. Activitat centrada a experimentar i interactuar amb els sentits a la natura per reflexionar sobre les formes de comunicació. 

Dijous 19 d’agost, a les 19 h i a les 20 h. Fora de l'aula. Performance dansa a càrrec d’Emma Regada i de Marta Moran sobre l'oportunitat de tornar a aprendre de la natura. Com seria l'educació si l'aula s'instal·lés enmig del bosc?
A partir de les 21 h, vine amb el teu pícnic i gaudeix de la sessió de música electrònica al mig del bosc a càrrec de Jordi Gendra.


A Engolasters. Entrada gratuïta. Capacitat limitada. Reserves a l’Oficina de Turisme, al 890 881 o bé a oficinaturisme@e-e.ad.

Escaldes-Engordany

Oficina de Turisme d'Escaldes-Engordany
Plaça Santa Anna, s/n
Tel. 890 881
oficinaturisme@e-e.ad
www.e-e.ad

Comú d'Escaldes-Engordany

Fundació ONCA, Amics de les orgues

ET POT INTERESSAR

Concert de la coral Carol En Musique

04/05/2024
A les 12 h

Espai Columba, Andorra la Vella

Persefone + ONCA · Temporada 2024 de l'Auditori Nacional d'Andorra

04/05/2024
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

COMPRAR

Concert Dia Internacional del Jazz

30/04/2024
19.30 h

Espai Caldes, Escaldes-Engordany

Presentació del llibre "Mi hogar en el mundo", una aventura entre mare i filla

29/04/2024
A les 19.30 h

Hotel Roc Blanc, Escaldes-Engordany

8a mostra de folklore ibèric

27/04/2024
A les 22 h

Prat del Roure, Escaldes-Engordany

Tertúlia d’art & vermut: el nu a Andorra i l'obra de Pep Aguareles

27/04/2024
12 h

Centre d'Art d'Escaldes-Engordany, Escaldes-Engordany