Jam de dansa i música
Diumenge 23 de febrer del 2020
De 18:30 a 20 h
Escola Líquid Dansa, Escaldes-Engordany

Jam de dansa i música, amb Marta Moran i David Font.

La paraula jam ve de les trobades d’improvisació dels músics de jazz. Jam és l’abreviatura de “Jazz After Midnight”. En l’àmbit de la dansa les jams són espais d’improvisació per a ballarins, generalment per a ballarins de contact; tot i això, les inquietuds i l’estudi de la dansa contemporània ha fet que la improvisació sigui també molt rellevant. Les jams són un espai on la dansa i la música volen situar-se d’una manera fresca i improvisada.

La jam d’improvisació de dansa i música que proposem va enfocada a la pràctica i a l’aprenentatge de la improvisació guiada d’aquests dos llenguatges artístics.

La primera part de la sessió serà guiada per escalfar i preparar el cos; i a la segona part obrirem l’espai a la improvisació, a l’escolta entre la dansa i la música i viceversa. Cada participant serà lliure d’entrar i sortir de l’espai de joc.

Cada jam estarà enfocada a un tema concret tant per als músics com per als ballarins. Així, es treballaran diferents aspectes de la improvisació al llarg de sessions.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:

Inscripcions, aquí.

+376 861 227
info@liquiddansa.com

Hora:
De 18:30 a 20 h

Escola Líquid Dansa

Av. Carlemany, 68, 3r pis
AD700 Escaldes-Engordany 
info@liquiddansa.com 


Ampliar mapa
Preu de l'activitat: 15 €

Més informació
www.liquiddansa.com/jam

Organitza
Escola Líquid Dansa