'La Pemba torna a Goli'
Dijous 11 de maig del 2017
A les 21 h
Teatre de Les Fontetes, La Massana

Aquest documental s’estrenarà a TV3 al juny. El passi tindrà lloc al Teatre de Les Fontetes amb la presència del director i de la protagonista del documental.

La Pemba és una xerpa de l’Himàlaia, l’ètnia nepalesa mundialment coneguda per donar suport als alpinistes als cims més alts de món. Però ella mai ha escalat muntanyes; ella és una cantant de música folklòrica que va marxar del seu país a causa de la Guerra Civil que aquest va patir als anys 90 per començar una nova vida amb la seva família a Taradell, a la comarca d’Osona.

La Pemba, però, decideix, vint anys després, emprendre un viatge de retorn a la seva aldea natal, Goli, situada en una recòndita vall al cor de l’Himàlaia i totalment desconnectada del progrés, per organitzar un concert i descobrir què queda del paradís on va créixer.

En el seu viatge de retorn per celebrar el concert, ens ensenyarà, a través de deu personatges que viuen allà; la grangera, el monjo, la professora, el bruixot, el guia de muntanya, etc., com és la vida en un dels indrets més remots i mítics del planeta.


INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA AQUÍ

Nombre de places:
168

Hora:
A les 21 h

Teatre de Les Fontetes

Ampliar mapa
Entrada gratuïta · Aforament limitat

Més informació

Fundació Muntanyencs per l'Himàlaia
Plaça Germandat, 9
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 873851
info@mount4him.org
www.mount4him.orgOrganitza
Fundació Muntanyencs per l'Himàlaia

Col·labora
Comú de la Massana