Cursos de cuina d'aprofitament
Dissabte 22 d'octubre del 2022
De 15.30 h a 18 h
Hotel Princesa Parc, La Massana
El malbaratament alimentari és responsable d'un 6 % del total de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle globals.
Passa un moment agradable entre amics i aprèn tècniques i consells de cuina d'aprofitament amb la Kattia Juárez. És enginyera agrícola i experta en sostenibilitat. A més és cuinera i foodstyslist. Segur que l'has vist en el seu compte d'Instagram @Andorra Cooking Spot.
Aprendràs
- Què és gastronomia sostenible
- Consells per millorar la planificació de la teva cuina
- Trucs i receptes d' aprofitament
- Receptes d' aprofitament
- Estalviar temps i diners
Hotel Princesa Parc
Ctra. General d’Arinsal, s/n
AD400 La Massana
ET POT INTERESSAR
XERRADA “CANVIEM LA MIRADA-CAMINEM CAP AUNA COOPERACIÓ RESPONSABLE”
03/02/2023
A les 19 h
Sala d'actes de Santa Maria del Fener, Andorra la Vella
'UPURKUSHUN' · Cicle Cinema de muntanya i viatges ORDINO-LA MASSANA
02/02/2023
A les 21 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino, La Massana
'UPURKUSHUN' · Cicle Cinema de muntanya i viatges ORDINO-LA MASSANA
02/02/2023
A les 21 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino, La Massana
COM TRANSFORMAR LA MEVA EMPRESA EN UNA ORGANITZACIÓ INTEL·LIGENT
02/02/2023
De 19.30 h a 21 h
Hotel Roc Blanc Holistic Wellness, Escaldes-Engordany