Cursos de cuina d'aprofitament

Dissabte 22 d'octubre del 2022
De 15.30 h a 18 h
Hotel Princesa Parc, La Massana

El malbaratament alimentari és responsable d'un 6 % del total de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle globals.

Passa un moment agradable entre amics i aprèn tècniques i consells de cuina d'aprofitament amb la Kattia Juárez. És  enginyera agrícola i experta en sostenibilitat. A més és cuinera i foodstyslist. Segur que l'has vist en el seu compte d'Instagram @Andorra Cooking Spot.

Aprendràs

  • Què és gastronomia sostenible
  • Consells per millorar la planificació de la teva cuina
  • Trucs i receptes d' aprofitament
  • Receptes d' aprofitament
  • Estalviar temps i diners
Altres dates disponibles: 8 d'octubre

info@comumassana.ad

De 15.30 h a 18 h

Hotel Princesa Parc
Ctra. General d’Arinsal, s/n
AD400 La Massana

www.visitlamasana.ad

ET POT INTERESSAR

Celebració de la Ruta del ferro als Pirineus

03/05/2024 - 05/05/2024

Farga Rossell, La Massana

Vide Dressing de primavera · 2a edició

03/05/2024 - 05/05/2024
de les 10.00 h a les 20.00 h

Plaça de Les Fontetes, La Massana

Jornada sobre una visió jurídica de la perspectiva de gènere

29/04/2024
A les 10 h

Centre de Congressos d'Andorra la Vella, Andorra la Vella

Conferència "Com envellir positivament al s.XXI"

29/04/2024
A les 18.30 h

Edifici Creand, Andorra la Vella

La intel·ligència artificial com nou estàndard i les seves oportunitats

29/04/2024
A les 19.30 h

Hotel Roc Blanc, Escaldes-Engordany

Visites a la fàbrica de xocolata Xocland

08/02/2024 - 05/05/2024
Cada dissabte a la tarda

Xocland, La Massana