Cursos de cuina d'aprofitament
Dissabte 22 d'octubre del 2022
De 15.30 h a 18 h
Hotel Princesa Parc, La Massana
El malbaratament alimentari és responsable d'un 6 % del total de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle globals.
Passa un moment agradable entre amics i aprèn tècniques i consells de cuina d'aprofitament amb la Kattia Juárez. És enginyera agrícola i experta en sostenibilitat. A més és cuinera i foodstyslist. Segur que l'has vist en el seu compte d'Instagram @Andorra Cooking Spot.
Aprendràs
- Què és gastronomia sostenible
- Consells per millorar la planificació de la teva cuina
- Trucs i receptes d' aprofitament
- Receptes d' aprofitament
- Estalviar temps i diners
Hotel Princesa Parc
Ctra. General d’Arinsal, s/n
AD400 La Massana
ET POT INTERESSAR
Vide Dressing de primavera · 2a edició
03/05/2024 - 05/05/2024
de les 10.00 h a les 20.00 h
Plaça de Les Fontetes, La Massana
Jornada sobre una visió jurídica de la perspectiva de gènere
29/04/2024
A les 10 h
Centre de Congressos d'Andorra la Vella, Andorra la Vella
Conferència "Com envellir positivament al s.XXI"
29/04/2024
A les 18.30 h
Edifici Creand, Andorra la Vella
La intel·ligència artificial com nou estàndard i les seves oportunitats
29/04/2024
A les 19.30 h
Hotel Roc Blanc, Escaldes-Engordany
Visites a la fàbrica de xocolata Xocland
08/02/2024 - 05/05/2024
Cada dissabte a la tarda
Xocland, La Massana