EXPLORA · Cicle de cinema de muntanya i viatges d'Ordino i la Massana
Dimecres 19 de febrer del 2020
A les 21 h
Teatre de Les Fontetes, La Massana, Ordino

Durant 100 dies, l’asturià José Díaz es va proposar viure en absoluta soledat en plena natura. Inspirat, entre d’altres, pel filòsof nord-americà H. D. Thoreau i la seva obra Walden o la vida als boscos, va decidir aventurar-se a viure durant 100 dies en una petita cabana al bell mig del Parc Natural de Redes, a Astúries, tot prescindint de qualsevol avenç tecnològic del món d’avui dia.

Sense electricitat, sense ordinador, sense rellotge, sense mòbil ... 100 días de soledad ens mostra com va afrontar l’experiència de viure completament aïllat, com va sobreviure i com no va perdre el seny.

La pel·lícula ha estat filmada íntegrament pel mateix José, que va comptar amb un dro i tres càmeres per enregistrar imatges d’una increïble bellesa en plena serra asturiana. La filmació va comptar amb l’ajuda del també director Gerardo Olivares, pioner en la tècnica d’introduir rodatges de natura en pel·lícules de ficció, i del productor José Maria Morales de Wanda Natura, responsables de produccions com Cantábrico, Planeta Tierra o Nómadas del Viento.

José Díaz web
Wanda Films


T
OTA LA PROGRAMACIÓ DEL CICLE, AQUÍ

Nombre de places:
168

Persones que hi actuen o hi intervenen:
José DÍAZ

Hora:
A les 21 h

Teatre de Les Fontetes

Ampliar mapa
Entrada gratuïta · Aforament limitat

Més informació
Departament de Cultura
Comú de la Massana
Tel. 736 900
www.lamassana.ad

Organitza
Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Viladomat Esports

Col·labora
Muntanyencs per l'Himàlaia