'Nus als terrats', de Xavi Casals
Dimecres 18 de desembre del 2019 - Dissabte 1 de febrer del 2020
Museu del Còmic, La Massana

INAUGURACIÓ: Tenim el plaer de convidar-vos, el dimecres 18 de desembre a les 20.30 h, a la inauguració de l’exposició amb la presència de l’autor. Abans de la inauguració es farà la descoberta de la placa commemorativa en honor de Joan Pieras Tortosa, impulsor del còmic a la Massana.


Xavi CASALS

Va néixer el 1983 a Escaldes - Engordany. El 2001 va començar a estudiar a l'Escola JOSO, a Barcelona, on hi va cursar el títol  d'Art Gràfic. Més tard, al 2007 va fer el Màster en Animació Tradicional de l'escola 9zeros, també a Barcelona. El 2009 va participar al taller "retrat i caricatura amb acrílics" de la mà de Sebastian Krüger. D’ençà s’ha dedicat a la caricatura i el retrat, però sobretot a la il·lustració d'autor, que compagina amb feines en el món del còmic. És un apassionat de l'art, de la pintura realista, impressionista i a l'aire lliure i de l'aquarel·la. Ja ha exposat el seu treball en diferents espais, entre d’altres al saló la Massana Còmic.
www.xavicasals.com


NUS ALS TERRATS
“Una sèrie de nus urbans que exploren la soledat de l’home contemporani. Nus als terrats és una proposta, [...] que ens posa davant d’unes pobres i solitàries ànimes en pena amb les quals és sorprenentment fàcil d’empatitzar. Si en veiéssim la cara, molt probablement ens toparíem amb els personatges de Hopper.”  Andrés Luengo, Diari Bondia Andorra, 28/05/2019.

 

Horaris d'obertura del museu:
Dimarts, dijous i divendres
de 15 h a 19 h
Dimecres de 10 h a 14 h
Dissabtes de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h


Museu del Còmic

Ampliar mapa
Entrada gratuïta

Més informació
Museu La Massana Còmic
Tel.: 838 919
www.lamassanacomic.ad  

Organitza
L'ARCA

Col·labora
Comú de la Massana