La Pitavola del Comapedrosa, fira mercat

Del divendres 16 de setembre del 2022 fins al diumenge 18 de setembre del 2022
Poble d'Arinsal, La Massana

El centre històric d’Arinsal serà de nou l’escenari escollit per rebre els visitants que vulguin gaudir, un any més, d’un cap de setmana diferent i entretingut. La Pitavola és un esdeveniment multidisciplinar que va néixer per celebrar l’aniversari del Parc del Comapedrosa, amb l’objectiu de ser el punt de trobada anual dels amants de la natura.

La programació inclourà des de sortides guiades a exhibicions, tallers i conferències, a més d’una fira mercat que  comptarà amb més productors i artesans andorrans i catalans i, aquesta vegada, també de l’Arieja.

Una de les grans novetats és que el mercat tindrà una versió nocturna divendres i dissabte fins a les 22 hores.  L’esdeveniment comptarà de nou amb un programa que durant tot el cap de setmana proposarà activitats per a totes les edats i gustos. Les sortides guiades per descobrir els racons i les espècies del Parc seguiran presents des del dissabte a dos quarts de nou, fins a diumenge a mig matí.
S’amplia l’oferta de tallers gratuïts per a adults i nens sempre entorn a la temàtica de la natura. Enguany també, s’hi sumen actuacions de l’Esbart dansaire de les Valls del Nord, inflables per a la canalla gràcies a Vallnord, i un nou espai Chill-Out, el Niu de la Pitavola, que oferirà música en viu i degustació de cerveses artesanes, així com alguna sorpresa i sorteig.

La consolidació de l’aniversari farà que la fira mercat compti amb més parades que la primera edició, no obstant això, la temàtica de productes de proximitat i artesans dels Pirineus segueix viva i també hi seran presents diferents oficis
antics. La fira mercat s’allargarà fins el diumenge fins a les cinc de la tarda i acollirà més d’una trentena de parades.


No hi faltaran els menús especials de proximitat i de temporada, així com la ruta de la tapa amb la participació de gairebé tots els restaurants del poble.

https://comapedrosa.ad/ca/

Poble d'Arinsal

Comú de la Massana

ET POT INTERESSAR

Vibrand en Clau de Soul en concert

04/02/2023
A les 21.30 h

Hotel Sant Gothard, La Massana

Vibrand en Clau de Soul en concert

03/02/2023
A les 21.30 h

Font Andorra Hostel, La Massana

'UPURKUSHUN' · Cicle Cinema de muntanya i viatges ORDINO-LA MASSANA

02/02/2023
A les 21 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino, La Massana